Συγκινητική πρόταση γάμου σε σινεμά στη Λάρνακα! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/7/17

Συγκινητική πρόταση γάμου σε σινεμά στη Λάρνακα! (Βίντεο)Τα ξαφνικά είναι τα πιο ωραία! Πόσο μάλλον τα απρόσμενα!

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου , η Μύρια Θεοχάρους  απο τη Λάρνακα είχε γενέθλια. Ετσι το αγόρι της σκέφτηκε να την πάρει ρομαντικό ραντεβουδάκι σινεμα!

Μόνο που το σινεμά δεν θα ήταν απλά μια ταινία.. αλλά η έναρξη μιας κοινής ζωής!

Αγόρασαν εισιτήρια και πέρασαν μέσα στην αίθουσα. Οταν η ανυποψίαστη Μύρια ζήτησε απο τον Αντώνη Αντωνίου τον σύντροφο της να φέρει ποπ κόρν! Φυσικά και ο Αντώνης απάντησε οτι θα πάει μόλις ξεκινήσει το έργο!

Ολα ήταν σχεδιασμένα. Ενα βίντεο θα έπαιζε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του σινεμά…  με φωτογραφίες του ζευγαριού, στην πρώτη διαφήμιση πριν ξεκινήσει το έργο!

Και έτσι έγινε… Η Μύρια ομως παρότι εβλεπε τις φωτογραφίες τους να προβάλλονται μπροστά της δεν είχε καταλάβει πως ο Αντώνης της ετοίμαζε την τέλεια πρόταση γάμου… απλά είχε πιστέψει πως ήταν ένα δώρο για τα γενέθλια της!


Στο τέλος ομως του βίντεο συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο όταν διαπίστωσε πως δεν ηταν ενα απλο δωρο γενεθλίων αλλά μια τρυφερή πρόταση γάμου, αφού η οθόνη πάνω έγραφε “Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;”

Ο Αντώνης τότε πλησιάζει στο κάθισμα της.. με μια τεράστια ανθοδέσμη και της κάνει την πρόταση γάμου! Αυτό που δεν γνώριζε η Μύριαμ ειναι ότι μέσα στην αίθουσα υπήρχαν ακόμα 60 άτομα απο την οικογένεια τους που γνώριζαν το γεγονός και φώναζαν πες ναι!!

Δειτε την πρόταση γάμου!

Post Top Ad


-->