Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για την ερωτική σχέση με τον Βασάλο που αλλάζει τα δεδομένα! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/7/17

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για την ερωτική σχέση με τον Βασάλο που αλλάζει τα δεδομένα!


Το story γνωστό…

Γνωρίστηκαν μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, και οι φήμες περί ερωτικής σχέσης άρχισαν να πυροδοτούνται όταν στο παιχνίδι παρακολουθήσαμε πλάνα από στιγμές χαλάρωσης τους στην παραλία, οι δυο τους, πειραγματάκια και διάφορα βλέμματα και σπόντες που τους πετούσε ακόμη και ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης. διαβάστε παρακάτω…


Η φήμη περί ερωτικής σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έφτασε στην κορύφωσή της όταν ο ίδιος, την ημέρα των γενεθλίων της αθλητικογράφου, της πρόσφερε ως δώρο την ζακέτα του, την οποία εκείνη δεν αποχωρίστηκε από πάνω της λεπτό.

Ακόμη και τώρα, που το παιχνίδι έχει τελειώσει και ο καθένας έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του, οι δυο τους συνεχίζουν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον μέσα από κοινές εμφανίσεις και βόλτες.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε κάποιο καφέ με φίλους, σε βόλτες, ακόμα και σε κοινές διακοπές μιας και οι δυο βρίσκονται στο World Party Cruise με καπετάνιο τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ωστόσο, για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, ο Μαρίνος Βυθούλκας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» πήρε θέση και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, βάζοντας τέλος στις όποιες φήμες την θέλουν με τον Κωνσταντίνος Βασάλο!


Η Ευρυδίκη έχει εδώ και 10 περίπου μήνες σχέση μ’ ένα παιδί αθλίατρος,  που ήταν πρώην αθλητής, και λέγεται Στάθης»

Συμπληρώνοντας ,πως οι εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι καθαρά για εμπορικούς και διαφημιστικούς λόγους.


Post Top Ad


-->