«Μιλήσαμε χτες με τον Μάριο Πριάμο και είπαμε…» Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνομιλία της με τον παίκτη των Μαχητών! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/7/17

«Μιλήσαμε χτες με τον Μάριο Πριάμο και είπαμε…» Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνομιλία της με τον παίκτη των Μαχητών! (βίντεο)


Η Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή της για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, και στην συνομιλία που είχαν χτες με τον παίκτη του Survivor

Εγώ μίλησα χτες μαζί του. Εγώ ήθελα να έρθει στο πλατό, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει μέχρι την Παρασκευή που θα είμαστε εμείς, γιατί φεύγει και πάει στη Μύκονο. Εγώ του είπα επειδή μιλήσαμε με μηνύματα, και του είπα, στην πρώτη εκπομπή που ξεκινάμε, 11 Σεπτέμβρη, δεν θα βγεις πουθενά, και θα έρθεις να τα πούμε από κοντά! Άρα, αν το ξέρετε, ότι ο πρώτος καλεσμένος μας θα είναι ο Μάριος Πρίαμος! Και μου είπε ότι έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και τις επεξεργάζεται!», ενώ αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον του παίκτη από πλευράς του, σχολίασε:

Λέει συνέχεια για μένα, αφού τον ρωτάνε, τι να πει; Λέει στη συνέχεια «από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας». Εντάξει, το παιδί είναι πολύ ευγενικός, έχουμε μιλήσει, θα με ρωτήσει για τη δουλειά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί ακόμη! Πού να το ήξερα! Είναι φανταστικό παιδί, φυσιολογικότατος, ευγενέστατος, είναι πολύ καλός! Για να λέω ότι είναι ωραίο παιδί, λέτε να μη μου αρέσει;» είπε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->