Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τον Πάνο Αργιανίδη και το θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό! Αποκλείεται να τον αναγνωρίσετε και να καταλάβετε ποιος ήταν ο Πάνος Αργιανίδης! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/7/17

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τον Πάνο Αργιανίδη και το θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό! Αποκλείεται να τον αναγνωρίσετε και να καταλάβετε ποιος ήταν ο Πάνος Αργιανίδης!


Τι και αν στο παιχνίδι ήταν συνεχώς τσακωμένοι; Η Ειρήνη Κολιδά είπε να βγει να ξεσκάσει με τον…Μάνατζερ του ράγκμπι!

Σε χθεσινή έξοδο τους οι δύο πρώην μαχητές του Survivor, Ειρήνη Κολιδά και Πάνος Αργιανίδης βρέθηκαν στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Φυσικά η Ειρήνη δεν το κράτησε κρυφό αφού από τα πρώτα και ολας λεπτά που μπήκαν στην αίθουσα η γνωστή παίκτρια έκανε live μετάδοση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι πλέον γνωστό και όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Ειρήνη ενδιαφέρεται πολύ για τον χώρο της τηλεόρασης οπότε ήταν σχεδόν αναμενόμενο μια τέτοια έξοδος της, πόσο μάλλον σε ένα θεατρικό που κάνει αναφορές στους παίκτες του παιχνιδιού.

Την βραδιά της η Ειρήνη Κολιδά την ολοκλήρωσε ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Πάνου και του Μάρκου Σεφερλή ντυμένοι το ίδιο γράφοντας: «Ποιος είναι ο αληθινός ????Μάνατζερ ράγκμπι……μάνατζερ ράγκμπι @markosseferlis #lovehim #onlyhim#markoooooossssss!!!!!!»Post Top Ad


-->