Παρουσιαστής της κυπριακής τηλεόρασης: «Την επομένη του γάμου μας κάναμε…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/7/17

Παρουσιαστής της κυπριακής τηλεόρασης: «Την επομένη του γάμου μας κάναμε…»Ο γάμος του παρουσιαστή της Κυπριακής τηλεόρασης συζητήθηκε τόσο στο νησί μας όσο και στην Ελλάδα.

Ο γάμος του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη έγινε παρουσία των δύο μαρτύρων-κουμπάρων, του δημάρχου και άλλων δύο ατόμων της δημαρχίας Πέγειας. «Μόλις τελέστηκε ο γάμος, μαζί με τους κουμπάρους και το δήμαρχο πήγαμε για ένα ποτό οι πέντε μας στο διπλανό μαγαζί, που ήταν ακριβως απέναντι από το ναυάγιο, και την επόμενη μέρα γυρίσαμε στη Λεμεσό και κάναμε νεροτσουλήθρες! Οι γονείς μας δεν ήξεραν πως θα παντρευτούμε. Τους το ανακοινώσαμε μόλις μία μέρα πριν, για να μην το μάθουν από τα sites και τα blogs. Όλο αυτό που έγινε ήταν ένα ωραίο πάρτι για πάρτη μας» λέει γελώντας.


Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι ο Σάββας παντρεύεται την Αρετή γιατί είναι έγκυος. «Δεν ισχύει. Είμαι σίγουρος, όμως, πως το μωρό θα έρθει έτσι χαλαρά και απρόσμενα, όπως έγινε και ο γάμος μας. Όποτε προγραμματίζω κάτι, χαλάει και δεν γίνεται. Οπότε, έχω αποφασίσει ορισμένα πράγματα να τα αφήνω να κυλούν από μόνα τους» ξεκαθαρίζει.

Post Top Ad


-->