Χαμός με την επιστροφή Ντάνου στη Σκιάθο. Οι πεινασμένες, οι θαυμαστριες και η απόβαση - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/7/17

Χαμός με την επιστροφή Ντάνου στη Σκιάθο. Οι πεινασμένες, οι θαυμαστριες και η απόβαση


Κατάφερε με την αγάπη του κόσμου την δυναμικότητα και την μαχητικότητα του και «στέφθηκε» ο μεγάλος νικητής του «Survivor» που φέτος «έσπασε» ρεκόρ τηλεθέασης. Ο Ντάνος, από την προηγούμενη Τετάρτη μέχρι σήμερα βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, λόγω των υποχρεώσεων που έχει ως νικητής και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σκιάθο.


Φυσικά οι συμπατριώτες του  τον περιμένουν πώς και πώς και σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την στιγμή που έμαθαν ότι επιστρέφει, ανυπομονούν να τον συναντήσουν. Μάλιστα θέλουν, να μάθουν και την ώρα της πτήσης με την οποία θα φτάσει εκεί, ενώ υπάρχουν και πολλοί φαν από το Βόλο, την Σκόπελο και τον Άγιο Κωνσταντίνο, που θέλουν να βρεθούν στην Σκιάθο για να τον δουν από κοντά. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και οι τουρίστες που είναι ήδη στο νησί, οι οποίοι με την σειρά τους ανυπομονούν να δουν τον περιβόητο Ντάνο, που τόσο καιρό άκουγαν τους Σκιαθίτες να τον αποθεώνουν ενώ έβλεπαν το «Survivor» , αλλά και λόγω των αφισών με το πρόσωπο του που ήταν «κολλημένες» στο νησί.  Χαμός λέμε με την έλευση του Ντάνου, όχι αστεία!

Σημαντική θα είναι και η προσφορά φέτος των καλοκαιρι των απανταχού Πεινασμένων γυναικών που κλείνουν παρέες παρέες για να «δούν το τεκνό» απο κοντά… Έλεος λυσσάρες!!


Πηγή: Nassos BlogPost Top Ad


-->