Γεώργιου-Τότσικας. Κόντρα παντού. Τα κασέ το παρασκήνιο και οι σειρές - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/7/17

Γεώργιου-Τότσικας. Κόντρα παντού. Τα κασέ το παρασκήνιο και οι σειρές


Σας είχα γράψει στις 17 Μαίου για την απάντηση του ΑΝΤ1 στην φυγή του Ανδρέα Γεωργίου και το ενδεχόμενο να βρεθούν «απέναντι» οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές του «Μπρούσκο» που από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Μια ακόμη φορά λοιπόν το blogεπιβεβαιώνεται και ας έσπευσαν κάποιοι να γράψουν ως «αποκλειστικό» τον πρωταγω νιστικό ρόλο του Αποστόλη Τότσικα στην Ελληνική εκδοχή του «Χουάνα η Παρθένα», «Παρθένα Ζωή» όπως θα ονομάζεται η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Τότσικας αν και δεν υπέγραψε ακόμη θεωρείται κλεισμένος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα οι πρώ τες πληροφορίες αναφέρουν πως για να τον κρατήσουν στο Μαρούσι του έδωσαν κάτι τις παραπάνω σε σχέση με τις αποδοχές του στο «Μπρούσκο» στην τέταρτη σεζόν.


Το αντίθετο δηλαδή με τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος έκλεισε υπό το φόβο να μείνει εκτός τηλεόρασης με λιγότερα λεφτά από αυτά που του προσέφεραν στον ΑΝΤ1 και με μια σειρά μείον (το δραματικό «Οκτώ λέξεις») κέρδισε όμως αυτό που ήθελε εξαρχής δηλαδή ποσοστό επί των πνευματικών δικαιωμάτων των νέων σειρών αν πουληθούν στο εξωτερικό και φυσικά την υπόσχεση να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει σε ταινία στην Μεγάλη Οθόνη.


Τώρα λοιπόν οι δύο πρώην συνεργάτες κατά 99% θα είναι αντίπαλοι: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται στις 21.00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (lead in στους «Νομάδες») και το νέο σήριαλ του Γεωργίου «Τατουάζ» και αυτό στις 21.00 αν και στον Alpha το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει καθώς όλα εξαρτώνται από το δελτίο ειδήσεων. Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη της τηλεθέασης των καθημερινών σειρών…


Πηγή: Nassos Blog


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->