Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/7/17

Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών!


Με 50 γραμμάρια κοκαΐνης συνελήφθη στη Λήμνο γνωστός ποδοσφαιριστής με παρουσία σε ιστoρικούς συλλόγους της χώρας! Το Athensmagazine.gr σας έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μ.Μ. και έχει αγωνιστεί τόσο στην Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Πανιωνίου, όσο και στην Footbal League με τις αντίστοιχες των Καλλιθέα, Λάρισα και Τρίκαλα! Για ευνόητους λόγους και εφόσον δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία τα στοιχεία δεν μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες από τα αρχικά του!


Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής κατόπιν έρευνας που διενέργησαν στο όχημα με το οποίο πήγε να παραλάβει ένα δέμα από τη μεταφορική εταιρία Μύρινα.

Στο δέμα βρέθηκαν μια σακούλα με ρύζι και 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Ο 27χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη απ' όπου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό.


Η σχετική ενημέρωση από το Λιμεναρχείο:

«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».Post Top Ad


-->