Έκκληση για βοήθεια από πασίγνωστο ηθοποιό: Αγνοείται η 16χρονη κόρη του! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/7/17

Έκκληση για βοήθεια από πασίγνωστο ηθοποιό: Αγνοείται η 16χρονη κόρη του!


Ένα οικογενειακό δράμα ζει εδώ και τέσσερις ημέρες ο ηθοποιός Donal Logue. Η έφηβη κόρη του εξαφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook ζητά από όσους γνωρίζουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται να βοηθήσουν.


Ο ηθοποιός της σειράς «Gotham», που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και μέσα από άλλες σειρές (Vikings), έγραψε στο Facebook για κάποιους θηρευτές που κυκλοφορούν ανάμεσα σε γλυκές και ευκολόπιστες ψυχές, όπως είναι η 16χρονη κόρη του. Φρόντισε να προειδοποιήσει ότι στην υπόθεση έχει ήδη αναμειχθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI. Ζητά επίσης όσους βρίσκονται μαζί της απλά να την αφήσουν σε κάποιο σημείο και ότι όλη η οικογένεια θα την υποδεχτεί να αγκαλιές χωρίς να κάνει ερωτήσεις.


Η Jade Logue εθεάθη τελευταία φορά στο Μπρούκλιν στις 26 Ιουνίου. Είναι διεμφυλική και ήταν προηγουμένως γνωστή ως Arlo Logue. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής πράξης και θεωρεί ότι η Jade το έχει σκάσει από το σπίτι της.


Η σύζυγός του, Kasey Smith μοιράζεται ζητά επίσης βοήθεια μέσω social media.

Βίντεο ανέβασε και ο καλός του φίλος και συνάδελφος Danny Trejo ζητώντας βοήθεια δημόσια.Post Top Ad


-->