Οι αδημοσίευτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον τελικό! Γιατί δεν θα επιστρέψει Ελλάδα; (Βίντεο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/6/17

Οι αδημοσίευτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον τελικό! Γιατί δεν θα επιστρέψει Ελλάδα; (Βίντεο


Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ο παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» που αποχώρησε την Τετάρτη από το Survivor…

Ένας παίκτης που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, κι ενώ αρχικά ήταν πολύ ήπιων τόνων, στην πορεία καταλάβαμε πόσο χιούμορ μπορεί να έχει ένας άνθρωπος!

Ο Γιώργος, λίγο πριν επιστρέψει Ελλάδα, έκανε μερικές δηλώσεις για την εμπειρία του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να αποκαλύψει την πρώτη του σκέψη καθώς και να μιλήσει για την φιλία του με τον Ντάνο. Διαβάστε παρακάτω…


Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη εξασφάλισε αδημοσίευτες δηλώσεις του παίκτη και της προέβαλλε μέσα από την εκπομπή της Survivor Πανόραμα!

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη-πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή, τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημα του, το «Μόνο» που λέει «Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν». Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα πάρα πολύ, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους, αλλά επίσης έχω συγχωρήσει κάποιους άλλους. Έχω κάνει έναν καινούριο φίλο, που λέγεται Ντάνος. Και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια και δύναμη και φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή, όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου»

«Είμαι ο δεύτερος άντρας μετά τον Ντάνο που φεύγω. Είναι τιμή για μένα. Περίμενα να φύγω από το παιχνίδι σήμερα και ευτυχώς που έγινε αυτό» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της παραγωγής του Survivor και συνέχισε: «Έμαθα την έννοια της στέρησης στο Survivor. Δεν αλλάζω με τίποτα αυτή την εμπειρία».

«Το Survivor θέλει αντοχές και καθαρό μυαλό. Πρέπει να διατηρείς και το χιούμορ σου. To Survivor μου έδωσε ένεση αυτοπεποίθησης. Ονειρεύτηκα να είμαι στην τελική πεντάδα», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Διάσημων!
«Για νικητή θα στοιχημάτιζα τον Ντάνο και θα τον διάλεγα και πάλι για συμπαίκτη μου», δήλωσε ο ίδιος!

Εμείς να σας ενημερώσουμε πως ο Γιώργος Χρανιώτης δεν θα επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα καθώς όπως λέει ο ίδιος θα εκμεταλλευτεί την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού παρέα με κάποιους φίλους του! Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->