«Στο Survivor τα αγωνίσματα ξαναγυρίζονται και ξαναγυρίζονται!» Απίθανη αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή για το ριάλιτι! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/6/17

«Στο Survivor τα αγωνίσματα ξαναγυρίζονται και ξαναγυρίζονται!» Απίθανη αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή για το ριάλιτι! (Βίντεο)


Στο «Φτιάξε καφέ» βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Βασιλάκος. Ο τραγουδιστής, μίλησε για το ατύχημα που είχε ενώ τραγουδούσε και στο οποίο έσπασε τα δόντια του, αλλά και το Survivor.


«Τραγουδούσα και χόρευε ένας άνθρωπος, γυρίζει, χτυπά το μικρόφωνο, μου έρχεται στο στόμα, μου σπάει το δόντι και τρέχει αίμα! Μου έχει έρθει παγάκι αντί για λουλούδι, και ποτήρι έχει πεταχτεί! Με τον Μπο είμαστε καλοί φίλοι, έχουμε πάει μαζί και το στούντιο! Για το Survivor, έμαθα ότι τα αγωνίσματα δεν πάνε σερί, αλλά ξαναγυρίζονται και ξαναγυρίζονται! Δεν μου το είπε ο Μπο!


Μου αρέσει αυτό της επιβίωσης, αλλά επειδή είμαι πολύ αληθινός, θα με φρέναρε στο να πάω. Σίγουρα θα βοηθήσει τον Μπο, όλους θα τους βοηθήσει, αλλά θα τους ρωτάνε όλους για το Survivor, και όχι για τη μουσική τους!» κατέληξε ο τραγουδιστής. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Post Top Ad


-->