Δείτε τι θα ανοίξει ο Κώστας Κοκκινάκης με τα λεφτά που πήρε από το Survivor… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/17

Δείτε τι θα ανοίξει ο Κώστας Κοκκινάκης με τα λεφτά που πήρε από το Survivor…


Ο Κώστας Κοκκινάκης, είναι τελευταίος παίκτης που έχει αποχωρήσει μέχρι στιγμής από το Survivor….

Όπως πρώτα σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, οι παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι επιβίωσης, αμείβονται εβδομαδιαίως από την παραγωγή. Όσοι είναι στην ομάδα των «Διάσημων», αυτοί δηλαδή που θεωρούνται επώνυμοι, λαμβάνουν κάθε εβδομάδα το ποσό των 2.000€. Διαβάστε παρακάτω…


Αυτό σημαίνει ότι ο Κώστας Κοκκινάκης, για τις 15 εβδομάδες που εμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης, πήρε 30.000€.

Μετά την επιστροφή του, πάντως, ανεξάρτητα απ’ το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο πόλο, μάλλον θα αλλαξοπιστήσει ως… σεφ, κατά κάποιον τρόπο. Όπως μεταφέρουν στο Youweekly.gr κοντινοί του άνθρωποι, ο Κώστας Κοκκινάκης θέλει να ανοίξει εστιατόριο, γι’ αυτό και τελικά μόνο τυχαίος δεν ήταν ο ρόλος που είχε στην ομάδα των «Διασήμων» και τα δημιουργικά πιάτα με καρύδα που έφτιαχνε.

Παρότι «σεφ» πάντως, έχασε πολλά κιλά με τις αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο: «Ήταν τρίγωνες οι πλάτες του, ήταν θεόρατος, τώρα έχει αδυνατίσει. Μοιάζει λίγο με καμηλοπάρδαλη, επειδή έχει χάσει κιλά προφανώς», παραδέχεται χαριτολογώντας ο Γιάννης Κοκκινάκης, που τον βλέπει αρκετά ελαφρύτερο από τα 100 κιλά που κουβάλησε μαζί του στην Καραϊβική.


Post Top Ad


-->