«Ο Αναγνωστόπουλος και ο Χανταμπάκης έχουν αδικηθεί λόγω του μοντάζ!» Ο αδερφός του μισθοφόρου κατακεραυνώνει την παραγωγή του Survivor! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/6/17

«Ο Αναγνωστόπουλος και ο Χανταμπάκης έχουν αδικηθεί λόγω του μοντάζ!» Ο αδερφός του μισθοφόρου κατακεραυνώνει την παραγωγή του Survivor! (Βίντεο)


Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε ο αδερφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου, γνωστού και ως «μισθοφόρου», Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Ο ίδιος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν για το μοντάζ και μη, και έκανε τις προβλέψεις του για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Ναι,ήταν μισθοφόρος. Τώρα σταμάτησε. Παλιά ήταν στα πλοία, αλλά δεν ήταν η βασική του δουλειά, είχε ήδη μια καφετέρια, και τώρα έχει άλλα τρία μαγαζιά. Πιστεύω ότι ήταν κίνηση της παραγωγής αυτό για να τραβήξει παραπάνω κόσμο. Διαβάστε παρακάτω…


Πιστεύω ότι ο αδερφός μου θα πάει στον τελικό, θα είναι στη δυάδα με τον Αγγελόπουλο. Είναι κι άλλοι δυνατοί παίκτες, αλλά ακούγεται ότι ο Βασάλος θα αποχωρήσει. Δε είναι οξύθυμος ο Κώστας, απλώς νευριάζει και τα βάζει με τον εαυτό του, είναι ειλικρινής. Οι γκριμάτσες που φαίνονται μπορεί να είναι από την εκπομπή που κόβουν και ράβουν.

Μπορεί να το έκανε πριν και να το βάλανε εκεί. Ο Κώστας ποτέ δεν θα κοροϊδέψει κάποιον, ούτε θα ειρωνευτεί, αποκλείεται να κοροϊδεύει τους άλλους παίκτες. Έχει αδικηθεί λόγω του μοντάζ, και ο Χανταμπάκης το ίδιο, με την Ειρήνη. Είναι πολύ καλός άνθρωπος ο Στέλιος, τον έχω γνωρίσει.

Δεν ξέρω γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πήρε τον αδερφό μου μαζί στο έπαθλο. Τον συνέφερε να φύγει ο Αγγελόπουλος, για αυτό θέλει να φύγει. Τον Κώστα δεν τον νοιάζουν τα χρήματα, δεν τον απασχολεί και τόσο το έπαθλο, πήγε παραπάνω για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και τη δράση, επειδή του αρέσουν τέτοια πράγματα!» κατέληξε ο αδερφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->