Αποκλειστικό! Survivor: Τι έδειξε η 24ωρη ψηφοφορία; Ποιος είναι πρώτος και ποιος… τελευταίος! Τεράστιες ανατροπές! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/6/17

Αποκλειστικό! Survivor: Τι έδειξε η 24ωρη ψηφοφορία; Ποιος είναι πρώτος και ποιος… τελευταίος! Τεράστιες ανατροπές!Κατά την διάρκεια της ημέρας ακουγόντουσαν πολλά, ποιος είναι πρώτος, ποιος είναι δεύτερος…

Στις 2 πρώτες θέσεις κυριολεκτικά κονταροχτυπήθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος! Οι παίκτες φαβορί… Αν δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας, είναι λες και έγινε μόνο για αυτούς τους δύο και όχι για 9 παίκτες! Μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, με ελάχιστο ποσοστό είχε προβάδισμα ο Μάριος Ιωαννίδης… Όμως έγινε ανατροπή! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, στην πρώτη θέση εκτοξεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από κύμα ψήφων που πήρε την βραδινή ώρα, με διαφορά από τον Μάριο Ιωαννίδη! Ενώ όλα έδειχναν πως ο τρελοκύπριος θα είναι αυτός που θα κατακτήσει την πρωτιά, οι φανατικοί του Ντάνου του έδωσαν ένα…σάλτο και πήγε πρώτη θέση τελικά!

Στην δεύτερη θέση, ακολουθεί ο Μάριος Ιωαννίδης, όπως σας προανέφερα και πάμε στην τρίτη θέση, που για εμένα προσωπικά είναι έκπληξη, αφού δεν φαίνεται πως έχει φανατικό κοινό, μιας και είναι πιο χαμηλών τόνων! Στην τρίτη θέση, οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν τον… Κώστα Αναγνωστόπουλο… τον τρελό μισθοφόρο!


Τέταρτη θέση… Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος όπως όλα έδειξαν δεν έχει κατακτήσεις μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα! Να σας πω σε αυτό το σημείο, πως η πρώτη τετράδα μονοπώλησε στις ψήφους, με Αγγελόπουλο – Πρίαμο να σπάνε κάθε κοντέρ στα ποσοστά της ψηφοφορίας, να ακολουθεί Αναγνωστόπουλος – Βασάλος με αξιοπρεπέστατα ποσοστά και από εκεί και πέρα το ….χάος!

Πέμπτη θέση… είναι ο σφάχτης της καρύδας, Γιάννης Σπαλιάρας, ο ντροπαλός και γλυκός παίκτης που θέλησε το κοινό να υποστηρίξει. Έκτη θέση, ο Γιώργος Χρανιώτης.. και αυτό θα λέγαμε ότι είναι μεγάλη έκπληξη!

Έβδομη θέση βρίσκεται η…Σάρα Εσκενάζυ, το γλυκό κορίτσι που τα βλέπει όλα τέλεια και υπέροχα!

Και τώρα πολυαγαπημένοι ήρθε η βόμβα…. Μπορεί η παραγωγή να έκανε μια επιχείρηση αγιοποίησης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όμως όλα έδειξαν πως η νεαρή αθλητικογράφος δεν κέρδισε την εκτίμηση του κοινού και την έστειλε στην όγδοη θέση!

Τελευταίος -και με μεγάλη λύπη το λέω αυτό- είναι ο ….Μπο!
Post Top Ad


-->