Ξεσκίζουν την Σόφη Πασχάλη στα social media για το «ψέμα» που είπε για την κλοπή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την αποκάλυψη του Μπο! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/6/17

Ξεσκίζουν την Σόφη Πασχάλη στα social media για το «ψέμα» που είπε για την κλοπή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την αποκάλυψη του Μπο!


Όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που η Σόφη Πασχάλη, η παίκτρια από την ομάδα των Διάσημων, αποχώρησε από το παιχνίδι αντοχής του ΣΚΑΙ.

Η συμπεριφορά της τότε προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχε χαρακτηριστεί «απαράδεκτη» από πολλούς και ιδιαίτερα από το φανατικό κοινό του Ντάνου. Ωστόσο, η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της αποφάσισε κάποια στιγμή να φανερώσει τον λόγο που του συμπεριφέρθηκε έτσι αναφέροντας πως έκλεψε μέσα στο παιχνίδι, δεν τήρησε τους κανόνες κι αυτό την πείραξε! διαβάστε παρακάτω…


Μάλιστα, είχε αναφέρει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πούλησε τα παπούτσια του προκειμένου να λάβει φαγητό και τσιγάρα από κάτοικους του νησιού.

Σήμερα, όμως, η αλήθεια για τα παπούτσια του Ντάνου ήρθε στο φως από τον ΜΠΟ! Ο ράπερ βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ερωτώμενος για το τι πραγματικά συνέβη με τα παπούτσια του παίκτη απάντησε τόσο εκείνος όσο και ο συνεργάτης της Φαίης, Κώστας Τσουρός, αποκαλύπτοντας ακόμα μια πλευρά του χαρακτήρα του Ντάνου που δεν γνωρίζαμε.

«Στην αρχή μας είπαν για κάποιους κανόνες, αλλά μπήκε στο μυαλό μας να βγούμε έξω να βρούμε να φάμε, αυτό σημαίνει survivor. Βγήκαμε έξω κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Όλοι οι τοπικοί είχαν οικονομικό πρόβλημα, και ο βαρκάρης που μας πηγαινοέφερνε, και η οικογένειά του ήταν πολύ θερμή, και μας έδινε ζωή και δύναμη, προσπαθήσαμε να δούμε τι να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν νερό και ρεύμα.

Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο! Δεν έγινε κάποια εμπορική συναλλαγή, μπορεί να δει κάποιος το ρολόι σου και να πεις τι ωραίο είναι, και να του το δώσεις!» είπε ο Μπο, και ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τα παπούτσια του για τα παιδιά του βαρκάρη, καθώς είχε 6 παιδιά, και εις αντάλλαγμα εκείνος του έδωσε κάποιο φαγητό, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ράπερ.

«Δεν έφερνε προμήθειες, λίγη ζάχαρη, λίγο ψωμάκι, τα οποία κόπηκαν όμως! Φεύγοντας κάναμε κάποια πράγματα για αυτή την οικογένεια, να βοηθήσουμε λίγο!», είπε ο Μπο κι εμείς σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε πως η παραγωγή όλη αυτή την ενέργεια των παικτών δεν την έδειξαν στον κόσμο παρά μόνο ανέφεραν πως έκλεψαν ή έκαναν ανταλλαγή προϊόντων για ένα κομμάτι ψωμί!

Η είδηση αυτή προφανώς έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες των social media δεν θα το άφηναν έτσι! Η επίθεση στη Σόφη Πασχάλη μόλις ξεκίνησε! Υβριστικά μηνύματα, όπως και σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο instagram κάνουν το γύρω του διαδικτύου! Δείτε μερικά από αυτά παρακάτω:

Post Top Ad


-->