«Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε πρόσωπο…»: Η κόρη του Στάθη Ψάλτη «κατακεραυνώνει» τη σύζυγο του ηθοποιού, Χριστίνα! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/6/17

«Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε πρόσωπο…»: Η κόρη του Στάθη Ψάλτη «κατακεραυνώνει» τη σύζυγο του ηθοποιού, Χριστίνα!


Η Μαρία Ψάλτη, η κόρη του Στάθη Ψάλτη, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Spirto, μίλησε για την γυναίκα του πατέρα του και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τον θείο της, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, αποκάλυψε τα όσα βίωνε ο ηθοποιός, δίπλα στη Χριστίνα Ψάλτη!

Συγκεκριμένα είπε: «Βγήκε και είπε τα παράπονά του ο αδελφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος, δεν είπε ψέματα σε κάτι. Δεν έχουμε επαφή με την Χριστίνα και αυτό είναι δική της επιλογή. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ αρνητικοί απέναντί της, ή να μην μιλήσουμε, ή το οτιδήποτε.

Είναι δικό της θέμα. Άλλαξε η συμπεριφορά της από την στιγμή που παντρεύτηκαν. Μόλις παντρεύτηκαν είδαμε ένα άλλο πρόσωπο. Από εκεί και μετά το μόνο που μας έδενε ήταν ο πατέρας μου. Γιατί πριν και βλεπόμασταν και μιλούσαμε στα τηλέφωνα και τα πάντα. Μετά τον γάμο άλλο πρόσωπο». Διαβάστε παρακάτω…


Ακόμη, η Μαρία Ψάλτη μίλησε για την οικονομική στήριξη που της παρείχε ο πατέρας της και το κατά πόσο η Χριστίνα , είχε ενοχληθεί από αυτό: «Ο πατέρας μου μας στήριζε οικονομικά και πάντα μας φρόντιζε, αλλά γενικά ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, που βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, πόσω μάλλον την οικογένειά του.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το βάλω σε μια κατάταξη και να πω “ναι την ενοχλούσε εκείνο ή την ενοχλούσε το άλλο”. Δεν ξέρω εμείς δεν αλλάξαμε σε τίποτα. Όπως ήμασταν συνεχίσαμε να είμαστε. Εκείνη άλλαξε και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο, το γιατί».


Post Top Ad


-->