Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Για καφέ σε γνωστό μαγαζί της Παραλιακής! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν και μαγνήτισαν τα βλέμματα (Photo)


O Στέλιος Χανταμπάκης, ο πιο πολυσυζητημένος και αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor περνάει όμορφες στιγμές πλέον με την οικογένεια του, στην Ελλάδα.

Σήμερα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε στους followers του πως βρίσκεται σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής με την γυναίκα του και απολαμβάνει τον  καιρό και τον καφέ του. διαβάστε παρακάτω…


Γνωρίζουμε όλοι το πόσο τρελός είναι και μάλλον την ίδια τρέλα κουβαλάει και η σύζυγός του η οποία δεν δίστασε να κάτσει σε στάση γιόγκα πάνω σε ένα διακοσμητικό στοιχείο του μαγαζιού και να ποζάρει στον φακό του Στέλιου Χανταμπάκη.

Εννοείται πως το σκηνικό αυτό μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού που περνούσαν κοιτούσαν και χαμογελούσαν!

Δείτε το τρελό στιγμιότυπο παρακάτω:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment