Λεμεσός: Πατέρας άρπαξε την κόρη του και εξαφανίστηκε - Έστειλε φωτογραφίες της μάνας από την Ιορδανία «Δεν θα ξαναδείς ποτέ το παιδί σου» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/6/17

Λεμεσός: Πατέρας άρπαξε την κόρη του και εξαφανίστηκε - Έστειλε φωτογραφίες της μάνας από την Ιορδανία «Δεν θα ξαναδείς ποτέ το παιδί σου»


Έπρεπε να επιστρέψει την κόρη στη μητέρα σήμερα το βράδυ – Της απέστειλε φωτογραφίες που δείχνουν την κόρη τους στο σπίτι του πατέρα στην Ιορδανία

Καταγγελία για αρπαγή παιδιού έφθασε σήμερα νωρίς το βράδυ στην Αστυνομία Λεμεσού.


Συγκεκριμένα, 33χρονη Ουκρανή μόνιμη κάτοικος Κύπρου, κατήγγειλε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της, 41χρονος Ιορδανός κάτοχος Κυπριακού διαβατήριου, άρπαξε την 7χρονη κόρη τους και τη μετέφερε στην Ιορδανία.

Σύμφωνα με διάταγμα του δικαστηρίου, ο Ιορδανός έπρεπε να επιστρέψει την κόρη του στη μητέρα της σήμερα στις 7 το βράδυ. Γύρω στις 6 όμως, η μητέρα έλαβε φωτογραφίες από τον πατέρα που δείχνουν ότι το κοριτσάκι βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα στην Ιορδανία.

Μάλιστα, της απέστειλε και φωνητικό μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων της αναφέρει, στα αγγλικά, ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ την κόρη της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί η έκδοση διαζυγίου για τους δύο εδώ και τρεις μήνες και μάλιστα χθες παρουσιάστηκαν για τη σχετική διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου.

Επίσης, τα στοιχεία του πατέρα αλλά και της κόρης έχουν δοθεί σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδοφράγματα έτσι ώστε να εντοπιστούν σε περίπτωση που δεν έχουν φύγει ακόμη από την Κύπρο.

Πηγή: CTPost Top Ad


-->