Απέραντη θλίψη στην Λεμεσό: Μετά από εφτά χρόνια την νίκησε ο καρκίνος «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/6/17

Απέραντη θλίψη στην Λεμεσό: Μετά από εφτά χρόνια την νίκησε ο καρκίνος «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει»Η κ. Αντιγόνη από την Λεμεσό για εφτά ολόκληρα χρόνια πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για να νικήσει την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. H 47χρονη Αντιγόνη (Νόνη) Ηροδότου Παπακωνσταντίνου έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Όπως εξιστορούν οι οικείοι της στάθηκε σαν βράχος απέναντι του χωρίς να λυγίζει εύκολα. Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε  κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά της με τον καλύτερο τρόπο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, σήμερα Τετάρτη 21/6 στις 14:00. Παράκληση επίσης είναι όπως αντί για στεφάνια να γίνονται εισφορές στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Συγκίνησε φιλικό της πρόσωπο που την αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακόμα ένα αγαπημένο μας προσωπο έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Η αγαπημένη μας Νόνη Ηροδότου έχασε ψες την μάχη με την επάρατη νόσο μετά από αξιοπρεπή αγώνα 7 χρονών. Παρ’όλη τη ταλαιπωρια από την αρρωστια τόσο καιρό , κατάφερε και ανεθρεψε τα παιδιά της και τους έδωσε τα απαραίτητα εφοδια για να βγουν στην κοινωνία. Στο σύζυγο , τα παιδιά, και σε όλη την οικογένεια της ευχομαστε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.  Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρυ το χώμα που θα την σκεπασει. Η κηδεία της θα γίνει αυτό Τεταρτη 21/6/2017 η ώρα 2:00 από τον Ι.Ν Αγίου Νικολαου στη Λεμεσό.
Post Top Ad


-->