Παναγιώτης Δημητρίου: Αποχώρησε ο μοναδικός Κύπριος που συμμετείχε στο Master Chef - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/6/17

Παναγιώτης Δημητρίου: Αποχώρησε ο μοναδικός Κύπριος που συμμετείχε στο Master Chef


Ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο μόνος Κύπριος συμμετέχοντας στο Ελληνικό Mάστερ Σεφ, έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό στον αριθμό 10 την Τετάρτη 21/06/2017.

Η εκπομπή Μάστερ Σεφ είναι ένα διεθνές τηλεοπτικό σόου μαγειρικής που προβάλλεται σε πάνω από 35 χώρες και έχει εκατομμύρια τηλεθεατές. Η εκπομπή Μάστερ Σεφ ψάχνει να βρει τον καλύτερο ανερχόμενο σεφ σε κάθε χώρα που προβάλλεται.


Αυτή τη χρονιά, η εκπομπή Μάστερ Σεφ ξεκίνησε να προβάλλεται στις 04 Μαίου 2017 και είχε 4500 χιλιάδες συμμετοχές από Κύπρο και Ελλάδα. Κριτές είναι οι διακεκριμένοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς.
Ο Παναγιώτης Δημητρίου είναι 30 χρονών και έχει πάρει το δίπλωμα του από τη ξενοδοχειακή σχολή Λεμεσού το 2005.

Η πορεία του Παναγιώτη ξεκίνησε από το ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό και με την επιμονή του, το πάθος του και την αγάπη του για τη μαγειρική το 2013 έφτιαξε τη πρώτη του επιτυχημένη επιχείρηση, το εστιατόριο “Ousia Lounge Restaurant”. Το 2016 την επιτυχία ακολούθησε το εστιατόριο “Μάλαμα Φαγοποτείον”.


Τα εστιατόρια του έχουν ήδη ξεχωρίσει στη πόλη της Λεμεσού για το εξαιρετικό τους φαγητό και τη αξέχαστη εμπειρία που σου προσφέρουν. Το “Ousia Lounge Restaurant” δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και είναι γνωστό για τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιεί και τη Μεσογειακή κουζίνα που διαθέτει. Επίσης έχει βραβευθεί σε αρκετές περιπτώσεις ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Λεμεσού. Το εστιατόριο “Ουσία” βρίσκεται στη πλατεία του Μεσαιωνικού κάστρου στη παλιά πόλη της Λεμεσού.

Το “Μάλαμα Φαγοποτείον” έχει δημιουργηθεί τον Μάρτιο του 2016 και διαθέτει εξαιρετική αυθεντική ελληνική κουζίνα και βραδιές με ζωντανή ελληνική μουσική. Όλες οι συνταγές είναι προσεκτικά φτιαγμένες από τον Παναγιώτη χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά. Η κουζίνα του “Μάλαμα” βρίσκεται σε ανοικτή θέα και προσφέρει στον πελάτη την ευχάριστη εμπειρία να βλέπει τη διαδικασία ψησίματος των φαγητών του. Το “Μάλαμα” βρίσκεται επίσης στη παλιά πόλη της Λεμεσού κοντά στη πλατεία κάστρου.  
 
Η εμπειρία του Παναγιώτη στο Μάστερ σεφ θα προσφέρει την πλήρη γαστρονομική εμπειρία στους πελάτες των εστιατορίων του.

Στοιχεία επικοινωνίας: 
Παναγιώτης Δημητρίου 99312524 & Μαρίνα Ιωάννου 99596630

Για περεταίρω πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, όπως επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Facebook:Post Top Ad


-->