Σφοδρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/6/17

Σφοδρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο


Σε σφοδρό τροχαίο, στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας, στο ύψος των Γυμνασίων, ενεπλάκη το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora, δύο οχήματα με κατεύθυνση την έξοδο προς Τρίκαλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο, αυτό που οδηγούσε ο γνωστός ποινικολόγος, να πέσει πάνω σε κολόνα φωτεινού σηματοδότη. διαβάστε παρακάτω…


Ο Αλέξης Κούγιας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας για τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για λίγα λεπτά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή της πρωτοβάθμιας μονάδας υγείας, Μάνθου Σκύφτα, η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και έγιναν προληπτικές εξετάσεις. Κανένα πρόβλημα υγείας δεν αντιμετωπίζει η οδηγός του άλλου οχήματος.

Θυμίζουμε πως αυτό είναι το δεύτερο τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο: τον Φεβρουάριο είχε τρακάρει με φορτηγό, στην εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Υλίκης.

Post Top Ad


-->