Για πρώτη φορά: Η καυτή φωτογραφία του Ντάνου που αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού! Ανέβηκε η θερμοκρασία στο πλατό της εκπομπής! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/17

Για πρώτη φορά: Η καυτή φωτογραφία του Ντάνου που αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού! Ανέβηκε η θερμοκρασία στο πλατό της εκπομπής!


Πανικός προκλήθηκε στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», όταν παρουσιάστηκε φωτογραφία του Ντάνου, με το μαγιό του, να κρατά ένα πέδιλο του σκι!

«Αυτή τη φωτογραφία μου την έστειλε ένας φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Σπύρος, είναι μια φωτογραφία που την βλέπετε για πρώτη φορά παγκοσμίως, μια φωτογραφία που δεν έχει παίξει καθόλου στο διαδίκτυο. Είναι ο Ντάνος, ο οποίος κρατάει αγκαλιά ένα πέδιλο του σκι. Είναι από τη Σκιάθο, από τα μαθήματα που κάνει. Αγκαλιάζει και φιλάει ένα πέδιλο του σκι.


Μου έχει στείλει και άλλες, θα σας τις δίνω σε δόσεις. Έχω άλλες τέσσερις ανέκδοτες φωτογραφίες του Ντάνου! Κάθε Σαββατοκύριακο και μία. Η σειρά που θα τις δίνω θα είναι καλοκαιρινή, πιο καλοκαιρινή, πιο καλοκαιρινή! Το Instagram του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι κλειδωμένο. Φαντάζομαι, όταν βγει από το παιχνίδι θα βρει ένα εκατομμύριο αιτήματα!» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, προξενώντας αναστάτωση στο γυναικείο πληθυσμό, ο οποίος λογικά θα αναμένει και τις υπόλοιπες hot φωτογραφίες του Ντάνου. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->