Απίστευτο ξέσπασμα από τον κολλητό του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Λάμπρο Χούτο και τις κατηγορίες: «Την πάτησαν όλοι και αποχώρησαν!» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/6/17

Απίστευτο ξέσπασμα από τον κολλητό του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Λάμπρο Χούτο και τις κατηγορίες: «Την πάτησαν όλοι και αποχώρησαν!»


Ο κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Γιώργος Διολέττας, μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι ο Ντάνος δεν παίζει δίκαια.

Δηλώσεις που προκάλεσαν εντυπώσεις και εκνευρισμό σε όλους. Ο κολλητός φίλος του Γιώργου ξέσπασε προς αυτούς που εσκεμμένα μετά την αποχώρηση τους ρίχνουν λάσπη στον παίκτη! Διαβάστε παρακάτω…


«Ο καθένας έχει την άποψή του, βέβαια, αυτά φαντάζομαι ότι είναι για εντυπώσεις όλα. Επειδή έφυγε πολύ πριν την ώρα του από το παιχνίδι και καθαρά για θέμα εντυπώσεων και για να καλυφθεί κατά κάποιο τρόπο γιατί δεν του βγαίνουν γενικότερα τα κουκιά. Εννοώ ότι όσοι ήθελαν να το παίξουν κλικαδόροι από άποψη στρατηγικής, να πετάξουν το πιο δυνατό παίκτη έξω, μετά την πάτησαν αυτοί γιατί ο κόσμος βλέπει άλλα πράγματα απ’ έξω, την πάτησαν, φύγανε όλοι.

Ακόμη και η Βαλαβάνη είναι στην τελευταία θέση, απ’ ότι βλέπω. Μπορεί να λέει ότι θέλει, τι να κάνουμε τώρα. Αυτός δηλαδή ήταν τίμιος και έφυγε από το παιχνίδι; Ήταν τίμιος κι έφυγε από το παιχνίδι και μείνανε μέσα αυτοί που δεν είναι τίμιοι; Δεν το καταλαβαίνω αυτό τι εννοεί. Αυτά είναι όλα για τις εντυπώσεις φαντάζομαι. Και τελευταία στιγμή δηλαδή να κάνει τη ζημιά. Όσο και απ’ έξω δηλαδή ακόμα τη ζημιά να κάνουν. Τι εννοεί τίμιος δηλαδή; Να μας το κάνει λιανά. Και που ήταν άτιμος; Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων.
Πηγή
Post Top Ad


-->