«Μπαίνει όλο μέσα!» Πανικός στο Πρωινό με τις φωτογραφίες της Στικούδη με μαγιό! «Αν σε πιάσει φαγούρα, τι κάνεις;» (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/17

«Μπαίνει όλο μέσα!» Πανικός στο Πρωινό με τις φωτογραφίες της Στικούδη με μαγιό! «Αν σε πιάσει φαγούρα, τι κάνεις;» (Βίντεο)


Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη στο περιοδικό You με το αποκαλυπτικότατο μαγιό, προκάλεσαν καταιγισμό σχολίων στο Πρωινό, και ακούστηκαν στον αέρα τα απίστευτα:


«Όλα παιδιά, είναι κανονικά, ακτινογραφία κάνεις! Μπαίνει όλο μέσα! Από πίσω είναι φοβερό, είναι κόλαση! Έχει κάνει και τέλεια αποτρίχωση! Δεν είναι βολικό αυτό το μαγιό, αν σε πιάσει φαγούρα τι κάνεις;» ήταν τα απίστευτα σχόλια του πάνελ, που προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης, που προσπάθησε να σταματήσει την κατάσταση από το να εκτροχιαστεί εντελώς!

«Μπορείς να σταματήσεις; Δεν θέλω να σχολιάσεις καθόλου. Αυτό είναι να το βλέπουμε μιουτ (mute)!» είπε η Φαίη, και προκάλεσε τα γέλια των συνεργατών της, αλλάζοντας θέμα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->