«Μου είπαν ότι έχω καρκίνο, μου έκαναν βιοψία και τελικά το έχασα με όλα αυτά…»: Σοκάρει η εξομολόγηση γνωστής για την αποβολή στην εγκυμοσύνη της! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/6/17

«Μου είπαν ότι έχω καρκίνο, μου έκαναν βιοψία και τελικά το έχασα με όλα αυτά…»: Σοκάρει η εξομολόγηση γνωστής για την αποβολή στην εγκυμοσύνη της! (Βίντεο)


Το όνομα της είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη γυναικεία, ελληνική ομορφιά, αφού πρόκειται για μια γυναίκα που έχει αναδείξει και έχει εκπροσωπήσει μερικά από τα ομορφότερα μοντέλα της Ελλάδας.

Η Κρίστι Κρανά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ελληνικού μόντελινγκ,
αφού εδώ και χρόνια όλοι εμπιστεύονται τις επιλογές και την κρίση της.

Η ίδια παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και την Σάσα Σταμάτη κι εξομολογήθηκε τη στιγμή που έμεινε έγκυος κι αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Διαβάστε παρακάτω…


Συγκεκριμένα είπε: «Όταν αποφάσισα να κρατήσω ένα παιδί, δυστυχώς λιποθύμησα σε μια τράπεζα, με πήγαν σε ένα νοσοκομείο και για κακή μου τύχη ήταν εκεί ένας γιατρός που εφημέρευε και πάω στο ιατρείο του, μου κάνει εξετάσεις και μου βρίσκει ότι έχω καρκίνο σε τρίτο βαθμό και μου έδινε ζωή τριών  έως πέντε χρόνων! Μου έκανε βιοψία και άλλες εξετάσεις σε κατάσταση εγκυμοσύνης και φυσικά απέβαλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κρίστι! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->