Εξέλιξη βόμβα- Κόβεται κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά - Όλο το παρασκήνιο


Δεν πρόλαβε να αρχίσει και δυστυχώς κόβεται κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά.
Ο λόγος για τη σειρά, «Παραμύθι αλλιώς» του Λώρη Λοϊζίδη, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.


Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται ότι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και το υψηλό κόστος παραγωγής ήταν οι λόγοι που έκαναν του ιθύνοντες του καναλιού να μην του δώσουν άλλη ευκαιρία.

Παρά τις πολύτιμες προσπάθειες τόσο του σεναριογράφου όσο και των πρωταγωνιστών να καταφέρουν να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση με μια πρωτότυπη και φρέσκια πρόταση, όπως όλα δείχνουν, ο τυφώνας «Survivor» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του.

Η απόφαση πάρθηκε από τον ALPHA Ελλάδος. Παρόλα αυτά τόσο ο ίδιος ο σεναριογράφος όσο και οι πρωταγωνιστές της σειράς πραγματοποίησαν αυτές τις μέρες τα τελευταία τους γυρίσματα.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Down Town Κύπρου και ο ίδιος ο σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης ότι δηλαδή η σειρά δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν.

Πηγή: Newsmbomb
Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment