«Ο Ντάνος χτες ήταν ψοφίμι!» Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για τον Αγγελόπουλο και την σύντροφο του Βασάλου: «Πιστεύετε ότι την ήξερε την κοπέλα;» (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/17

«Ο Ντάνος χτες ήταν ψοφίμι!» Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για τον Αγγελόπουλο και την σύντροφο του Βασάλου: «Πιστεύετε ότι την ήξερε την κοπέλα;» (Βίντεο)


Στο Πρωινό σχολίασαν τα χτεσινά τεκταινόμενα στο Survivor, καθώς και τις επερχόμενες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Αγγελόπουλος χτες ήταν ψοφίμι! Σερνόταν χτες! Έχασε 3 φορές, κέρδισε 1 και πάλι τον Σπαλιάρα που δεν πιάνεται!» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Αν θες να είσαι νικητής, είσαι νικητής, ανεξάρτητα με το έπαθλο!» σχολίασε η Φαίη, και παράλληλα αναρωτήθηκε ποιος κάνει το μασάζ που έβλεπε στην οθόνη της (το έκανε ο Μάριος στον Σπαλιάρα) για να της απαντήσει η Σάσα: «Εγώ στο κάνω άνετα να ξέρεις!» Διαβάστε παρακάτω…


Το έπαθλο επικοινωνίας επίσης σχολιάστηκε από την εκπομπή. «Πιστεύετε ότι την ήξερε ο Βασάλος αυτή την κοπέλα; Η αντίδραση του ήταν ή δεν είμαστε μαζί ή ντρέπομαι και είμαι να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Θα μπορούσε μετά να πει ότι δεν θέλω να το παίξετε, αν δεν ήταν η κοπέλα του, τόσα άλλα έχουνε κόψει! Όταν άλλος αντιδρά με ωχχ, ήταν παγωμένος, κάτι συμβαίνει! Ήταν αμήχανος! Παιδιά, τον είπε Ταρζάν, μπορεί να κάνουν ρόλους, να γίνονται Flintstones!» είπαν οι συνεργάτες της εκπομπής.

«Εμένα μου έκαναν εντύπωση αυτά που είπε η κοπέλα, δεν μιλούσε σαν να μιλά στον σύντροφό της, ήταν πολύ τυπική!» είπε η Φαίη μπερδεμένη.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε ότι ο Μπο είναι ο πιθανότερος να φύγει αν προταθεί, και η Σάρα από τους Μαχητές! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
Post Top Ad


-->