«Έχω τάξει στο γιο μου ότι θα φέρω τον Μάριο Πρίαμο σπίτι!» Έλληνας ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία του με τον παίκτη των Μαχητών! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/6/17

«Έχω τάξει στο γιο μου ότι θα φέρω τον Μάριο Πρίαμο σπίτι!» Έλληνας ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία του με τον παίκτη των Μαχητών! (Βίντεο)


Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Μάριο Κύπριο.

«Το αγαπημένο μου φαγητό είναι οι γίγαντες. Είμαι λάτρης του πολύ φαγητού και φαίνεται, δεν κυνηγάω τα κυριλέ πιάτα, θέλω να έχει μέσα πολύ φαΐ το πιάτο. Μόνο καρμπονάρα ξέρω να κάνω, ούτε αυγό τηγανητό δεν ξέρω να κάνω, μου πέφτουν μέσα τα τσόφλια! Έχω κάνει δίαιτα, έχω χάσει και 20 κιλά και τα ξαναπήρα!


Φαν του Κύπριου, του Μάριου είναι ο Χάρης, ο οποίος έχει ενταχθεί και στην παράστασή μου. Στην αρχή δεν ήθελε, μου έλεγε μην τον κοροϊδεύεις. Του λέω δεν θα τον κοροϊδεύω, είναι φίλος μου, μέσω κοινών γνωστών, ήταν υπεύθυνος σε κλαμπ. Του έχω τάξει ότι θα τον φέρω σπίτι, τον ήξερα από πριν, τον είχα γνωρίσει στην Κύπρο, ήταν τρελάρας, παιδί έξω καρδιά!» είπε ο ηθοποιός. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->