Στέλιος Χανταμπάκης: Η αποκάλυψη για το μυστικό που του εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι απειλές στην παραγωγή! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/6/17

Στέλιος Χανταμπάκης: Η αποκάλυψη για το μυστικό που του εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι απειλές στην παραγωγή! (Βίντεο)


Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά το «μίσος» και τον θυμό που ΄βιωσε από τον κόσμο απομακρύνθηκε από όλους και από όλα, και ξεκίνησε να μαζεύει κατά κάποιον τρόπο, όλα αυτά που του είχαν χρεωθεί από το παιχνίδι…

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρανούτογλου και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor, στο μυστικό που του είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και τις απειλές στην παραγωγή για να πάρει δική του εκπομπή, όπως αναφέρθηκε… διαβάστε παρακάτω…«Εγώ με τον Γιώργο κάναμε πολύ παρέα όσο ήμουν στο παιχνίδι. Πλέον δεν βλέπω Survivor γιατί ο κόσμος έχει φανατιστεί κι εμείς που το ζούμε μέσα δεν είμαστε έτσι! Εγώ με τον Γιώργο κοιμόμασταν μαζί στην καλύβα, τα κεφάλια μας ήταν ενωμένα!», είπε και συνέχισε…»Αυτός που θα ήθελα να κερδίσει είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος γιατί αυτός είναι καλύτερος αγωνιστικά τι να σου πω…Αν το πάμε στο ποιος έχει περισσότερη ανάγκη τα λεφτά θα σου πω το ίδιο. Ο Γιώργος μου είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει πρόβλημα οικονομικό και γι’αυτό μπήκε στο παιχνίδι…Θα ήθελα να μιλήσω με την οικογένεια του να του εξηγήσω τι γίνεται, αλλά στην συγκεκριμένα φάση δεν νομίζω να θέλουν να με δουν!»

Φυσικά, αναφέρθηκε και στις απειλές που του χρέωσαν! Δημοσίευμα και εκπομπές υποστήριζαν, πως ο Στέλιος Χανταμπάκης εκμεταλλεύτηκε αυτή την εικόνα που έδειξε στο Survivor και έριξε ευθύνες στην παραγωγή, για να τους απειλήσει με δικαστήρια ώστε να μπορέσει να πάρει δική του εκπομπή, όπως και έγινε… «Εγώ δεν απείλησα καμία παραγωγή για να πάρω εκπομπή! Δεν ισχύει!», είπε χαρακτηριστικά… «Όταν αποχώρησαν μου είπαν ότι βγήκε η γυναίκα μου σε μία εκπομπή, και ζήτησα αμέσως να δω το απόσπασμα γιατί ήξερα ότι η γυναίκα μου είναι πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι και για να βγήκε κάτι θα έγινε σοβαρό….» – Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή
Post Top Ad


-->