Πανδαιμόνιο στην εκπομπή της Καινούργιου! Η απειλή για αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά και ο χαμός στο πλατό! Διέκοψε τη σύνδεση στον αέρα η παρουσιάστρια…(Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/6/17

Πανδαιμόνιο στην εκπομπή της Καινούργιου! Η απειλή για αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά και ο χαμός στο πλατό! Διέκοψε τη σύνδεση στον αέρα η παρουσιάστρια…(Βίντεο)


Ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης, που προξένησε σάλο με την ανάρτησή του στο Facebook, βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να τοποθετηθεί. Δεν δίστασε να ξεσπάσει στον αέρα κατά της Φαίης Σκορδά, η οποία τον κατέκρινε έντονα χτες μέσα από την χτεσινή της εκπομπή.

«Μου είπαν ότι βγήκε χτες η κυρία Σκορδά και έριξε λάσπη ατελείωτη για μένα. Και αυτή και οι συνεργάτες της με συκοφάντησαν βάναυσα. Και έκανε το ολέθριο λάθος στο τέλος, και θα την παρακαλέσω να ανακαλέσει, γιατί αλλιώς θα προβώ στα νόμιμα, να καλέσει τον κόσμο να μην προσέρχεται στο γραφείο μου!» είπε ο δικηγόρος.

Η τοποθέτηση του δικηγόρου κατά της παρουσιάστριας του Ant1, προξένησε την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ξέσπασε κατά του δικηγόρου: Διαβάστε παρακάτω…«Δεν με σέβεσαι! Τι είναι αυτό; Δεν σε βγάλαμε για να κάνεις μονόλογο. Κατ’ αρχήν δεν είναι εδώ καμία κυρία Σκορδά, και δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι! Εγώ έναν άντρα σαν εσένα δεν θα τον ήθελα να τον είχα δίπλα μου, ούτε καν να τον έχω στην παρέα μου, γιατί ήταν ρατσιστικό αυτό που είπες!» είπε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Η συζήτηση εν συνεχεία δεν άρχιζε να εκτραχυνθεί, με την παρουσιάστρια να φωνάζει στον δικηγόρο: «Δεν είναι χιούμορ αυτό, και στο λέω με πολλή ευγένεια αυτό! Αυτό είναι χιούμορ πιστεύεις; Με αυτό γελάς έτσι; Ασχολούμαστε επί δύο εβδομάδες με ένα χιούμορ δηλαδή! Αν εγώ πω ότι είσαι κλόουν, είναι χιούμορ;

Φοράω πολύ καυτά brazilian στην παραλία και θα πέρναγες πολύ καλά μαζί μου, και έχω υπάρξει και 15 κιλά παραπάνω, αλλά μάλλον δεν είμαι του γούστου σου! Δεν έχω λόγια, σοκαριστικό! Αυτό δεν είναι χιούμορ, είναι ρατσισμός και έχεις τεράστιο πρόβλημα! Κλείστε τον!» ξεσπάθωσε, διακόπτοντας την σύνδεση στον αέρα!

«Μην ασχολείστε μαζί μου! Μην μπαίνετε στο προφίλ μου! Δεν με ενδιαφέρετε καθόλου! Δεν είμαι ρατσιστής και μισογύνης! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η παρέα σας! Δεν θα δεχτώ να με λοιδορούν και να με υβρίζουν ομοφυλόφιλοι με περούκα!» ανταπαντούσε ο δικηγόρος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Post Top Ad


-->