Ξέσκισαν στην εκπομπή της Καινούργιου τον Στέλιο Χανταμπάκη! Η προδοσία στον Αγγελόπουλο και η «κατινιά»: «Μάλλον είναι ο χαρακτήρας του έτσι….» (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/6/17

Ξέσκισαν στην εκπομπή της Καινούργιου τον Στέλιο Χανταμπάκη! Η προδοσία στον Αγγελόπουλο και η «κατινιά»: «Μάλλον είναι ο χαρακτήρας του έτσι….» (Βίντεο)


Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε το μυστικό που είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Αγγελόπουλοςμ ότι δηλαδή, έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και πως τα χρειάζεται πολύ τα λεφτά του παιχνιδιού… Διαβάστε παρακάτω..


Το απόσπασμα αυτό, σχολίασαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω’, το οποίο το θεώρησαν απαράδεκτο από πλευράς του, ενώ ο ΝΤάνος του είπε κάτι δικό του να βγαίνει να το λέει σερ εκπομπές… «Παιδιά το ίδιο έκανε και με την Παπαδοπούλου και γι’αυτό τσακώθηκαν. Που του εκμυστηρεύτηκε τον μισθό της και πήγε και το είπε σε όλη την ομάδα μετά.», είπε ο Μαρίνος Βυθούλκας από το πάνελ..

Ενώ συνέχισε η Ανθή Βούλγαρη..»Εγώ θεωρώ ότι τον άδειασε! Δεν γίνεται να είσαι 24 ώρες με έναν άνθρωπο και να βγαίνεις στην συνέντευξη σου και να λες τα μυστικά που σου είπε..» και συμπλήρωσε η Ειρήνη Γκανιάτσου: «Παιδιά μάλλον είναι πρόβλημα του χαρακτήρα του αυτό, Είναι ο χαρακτήρας του έτσι!»

Την συζήτηση έκλεισε η ΚΑτερίνα Καινούργιου η οποία είπε χαριτολογώντας: «Ααα αν ειναι τόσο εχέμυθος να του λέω τα μυστικά μου (γέλια)» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Post Top Ad


-->