Γάμος για Τανιμανίδη-Μπόμπα! Το πρόδωσαν κατά λάθος στην εκπομπή της Σπυροπούλου – Δεν ήξεραν πως να το μαζέψουν! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/6/17

Γάμος για Τανιμανίδη-Μπόμπα! Το πρόδωσαν κατά λάθος στην εκπομπή της Σπυροπούλου – Δεν ήξεραν πως να το μαζέψουν! (Βίντεο)


Στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» συζητούσαν για τη σχέση Τανιμανίδη-Μπόμπα, και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος υπέπεσε σε μία απίστευτη γκάφα on air, αποκαλύπτοντας τον επικείμενο γάμο τους αυτό το καλοκαίρι!


«Το Survivor τελειώνει τέλη Ιουνίου. Δεν είναι και εύκολο να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα, καλά, έχει να ετοιμάσει και τον γάμο της! Μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτούν, είστε σίγουροι; Κάτι ξέρω!» ξεκίνησε να λέει ο δημοσιογράφος, και όταν η Νάνσυ Παραδεισιανού προσπάθησε να μαζέψει την γκάφα του, λέγοντάς του: «Δεν έχουν ημερομηνία, Γιάννη!», εκείνος αμήχανα είπε:

«Ωχ, δεν έπρεπε να το πω! Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει και ξέρω ότι είναι τώρα κοντά να γίνει, τίποτα άλλο δεν θα πω. Δεν έπρεπε να το πω, Παναγία μου!» κατέληξε ο δημοσιογράφος,που, αντί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, «έδωσε» το χαρμόσυνο γεγονός ακόμη παραπάνω. «Θα πάρω να ρωτήσω τον Σάκη», αρκέστηκε να πει η παρουσιάστρια. Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->