Ξεσπά ο πατέρας του Ανδρέα Γιασεμή που σκοτώθηκε στο τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/6/17

Ξεσπά ο πατέρας του Ανδρέα Γιασεμή που σκοτώθηκε στο τριπλό θανατηφόρο της Λεμεσού


Μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 27 Μαΐου στα Πολεμίδια και στέρησε άδικα τις ζωές τριών αγαπημένων φίλων  από τη Λεμεσό, οι οικογένειες εκτός από το χαμό των δικών τους ανθρώπων έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα Γολγοθά. Αυτό της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων, του Ανδρέα Γιασεμή, στην εφημερίδα «Πολίτης»,  συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης , Ιωνά Νικολάου, ζητώντας του να ανατεθεί σε εξεταστές της Τροχαίας Αρχηγείου η διερεύνηση της υπόθεσης κατηγορώντας τη Τροχαία Λεμεσού για προχειρότητα και εγκληματική βραδύτητα.


Ο κ. Μάριος Γιασεμή υποστηρίζει πως στο σημείο υπήρχαν μάρτυρες αλλά φοβούνται να μιλήσουν επειδή δεν τους προστατεύει η αστυνομία και πως έχουν εξαφανιστεί σημαντικά τεκμήρια από την σκηνή όπως για παράδειγμα οι φωτεινοί σηματοδότες που έχουν μεταφερθεί σε μια αποθήκη στο Δήμο Λεμεσού.


Επίσης, μέσα από τα λόγια του ο κ. Γιασεμή αναφέρεται σε προδιαγραμμένη τραγωδία αφού ο 25χρονος, οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκει στο τροχαίο απασχόλησε αρκετές φορές την αστυνομία και ήταν γνωστό ότι οδηγούσε χωρίς ΜΟΤ και άδεια κυκλοφορίας. Ενώ, αφήνει αιχμές πως ο 25χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. «Δεν έκανε καμία προσπάθεια να για να αποφύγει την σύγκρουση. Ο γιός μου τα τελευταία πέντε χρόνια πηγαινοέρχεται στην Αγία Νάπα και δεν έκανε ποτέ τροχαίο ατύχημα και δεν έλαβε ούτε μια κλήση. Δεν θα περνούσε ποτέ με κόκκινο», αναφέρει ο πατέρας του 32χρονου Ανδρέα.

Ενώ συμπληρώνει πως:«Μετά από όλα αυτά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην αστυνομία και το μόνο που ζητώ είναι να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Σε ενάμιση μήνα θα γεννηθεί το δεύτερο παιδί του Ανδρέα. Τι θα του πω όταν μεγαλώσει;», διερωτάται με πόνο ο κ. Μάριος. «Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη, για να ησυχάσουν οι ψυχές των παιδιών μας».

Πηγή: ΡεπόρτερPost Top Ad


-->