«Όταν ο γιος σου είπε χοντρή τη Λάουρα και το άκουσαν τόσες γυναίκες, τότε…»: Η φράση που έφερε σε αμηχανία τη μητέρα του Μάριου Πρίαμου! Χαμός στο πλατό της εκπομπής…(Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/6/17

«Όταν ο γιος σου είπε χοντρή τη Λάουρα και το άκουσαν τόσες γυναίκες, τότε…»: Η φράση που έφερε σε αμηχανία τη μητέρα του Μάριου Πρίαμου! Χαμός στο πλατό της εκπομπής…(Βίντεο)


Η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη εξαπέλυε τα πυρά της κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, λέγοντας ότι το παιδί της έχει υποστεί εξευτελισμό από τα λεγόμενα του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Παναγιώτης Κουνιάκης, δεν δίστασε να απαντήσει στη μητέρα του παίκτη σε εξίσου έντονο ύφος.


«Εξύβρισε ουσιαστικά τους Κύπριους» - Η μαμά του Μάριου Πρίαμου απαντά στις δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Κι εγώ είπα τα χειρότερα για τον Ντάνο χτες και με κράξανε άπαντες. Μήπως να μείνουμε στην κριτική του Ποσειδώνα; Δεν είναι και Ολυμπιακοί αγώνες, μιλάμε για το Survivor! Κυρία Ιωαννίδου, ο εξευτελισμός είναι όταν επέτρεψε η παραγωγή να πει τη Λάουρα «χοντρή» ο γιος σας! Η παραγωγή φταίει, κάντε κριτική και εκεί! Διαβάστε παρακάτω…

Όταν η μητέρα του επιχείρησε να πει ότι πρόκειται για κυπριακή έκφραση, και ο δημοσιογράφος εξερράγη ξανά: «Όπως και το «θα κλάψουμε στην παραλία», κυρία Ιωαννίδου; Το χάνετε! Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ κανέναν! Και αυτό τι σημαίνει; Γιατί ελληνικά δεν είναι! Ας μην πήγαινε!» ξέσπασε ο δημοσιογράφος. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:
Post Top Ad


-->