«Πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς…»: Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αποκάλυψη του Στέλιου Χανταμπάκη! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/6/17

«Πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς…»: Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αποκάλυψη του Στέλιου Χανταμπάκη! (Βίντεο)


Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αποκάλυψε το λόγο που μετά το Survivor κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες με τον γιο του!

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως αυτό συνέβη διότι υπήρχε κόσμος που έβριζε τον γιο του και έστελνε και άσεμνες φωτογραφίες.

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης. Διαβάστε παρακάτω…


Αυτά άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και επειδή κι αυτός είναι πατέρας, ξέσπασε κατά όσων τόλμησαν να τα… βάλουν με τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο». Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->