Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου αποκαλύπτει: Όλη η αλήθεια για τη συνάντηση με τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/6/17

Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου αποκαλύπτει: Όλη η αλήθεια για τη συνάντηση με τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο! (Βίντεο)


Η Λία Ιωαννίδου, μητέρα του Μάριου Πρίαμου, μίλησε στο «Φτιάξε καφέ» και ξεκαθάρισε τι συνέβη αναφορικά με τη συνάντησή της με τη μητέρα του Ντάνου στη Σκιάθο.

«Δεν πήγαμε στη Σκιάθο για να συναντήσουμε τη μητέρα του Γιώργου, είμασταν περαστικοί προς τη Σκόπελο, και στο κατάλυμα που είμασταν, η ιδιοκτήτρια μας ρώτησε αν θα θέλαμε να τη δούμε. Ξέρετε, εμείς δεν βλέπουμε τα παιδιά ανταγωνιστικά, έχουν μεγαλώσει μέσα στον αθλητισμό και τα σεβόμαστε. Όλα τα παιδιά κάνουν τον αγώνα τους.


Τη συναντήσαμε, είπαμε 2-3 κουβέντες, περπατήσαμε, πήγαμε και στο βενζινάδικο του Γιώργου και είδαμε την υπόλοιπη οικογένεια, τον αδερφό του Γιώργου με τη γυναίκα και τα παιδιά τους, μας κέρασαν, και ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση. Είναι Σκορπιός ο Μάριος! » είπε η μητέρα του Μάριου. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
Post Top Ad


-->