Αποκάλυψη βόμβα από τον Γιώργο Χρανιώτη: «Ο Αγγελόπουλος ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς…» Τι τον έφερε στα όριά του; (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/6/17

Αποκάλυψη βόμβα από τον Γιώργο Χρανιώτη: «Ο Αγγελόπουλος ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς…» Τι τον έφερε στα όριά του; (Βίντεο)


Κάθε φορά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη εμφανίζονται παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι και έχουν αποχωρήσει ή διάσημοι που ασχολούνται και τους αρέσει το Survivor…

Σήμερα όμως, ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο βρίσκεται στο Survivor Πανόραμα! Ο σημερινός καλεσμένος λοιπόν είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα των «Διάσημων»!

Ο ηθοποιός όπως είχαμε αντιληφθεί είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα στο παιχνίδι και σήμερα, μεσημέρι Παρασκευής, έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για τον Ντάνο που κανείς δεν περίμενε να ακούσει! Διαβάστε παρακάτω…


Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τον Χρανιώτη τον λόγο που ψήφιζαν συνεχώς τον Σκιαθίτη κι εκείνος απάντησε: «Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ, μας βοηθούσε πολύ όλους, ψάρευε, έκανε δουλειές στην καλύβα και ξαφνικά έβλεπα ότι στο Συμβούλιο τον ψήφιζαν όλοι και δεν καταλάβαινα τον λόγο», δήλωσε χαρακτηριστικά και έπειτα η Μελέτη τον ρώτησε αν ο Ντάνος είχε καταλάβει ότι ο κόσμος τον αγαπάει και τον θέλει στο παιχνίδι!

Τότε ο Γιώργος έριξε τη βόμβα του…»Μετά από τόσες φορές που ήταν υποψήφιος και ο κόσμος τον κρατούσε στο παιχνίδι, το κατάλαβε φυσικά, δεν είναι βλάκας, αλλά θέλω να σου πω πως ο ίδιος εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιες φορές ήταν έτοιμος να πάρει τα βουνά, ήταν έτοιμος να φύγει από το Survivor! Δεν θα ενημέρωνε καν την παραγωγή! Θα σηκωνόταν ένα βράδυ, θα έπαιρνε τα πράγματά του και θα τον ψάχναμε, γιατί έφτανε στο αμήν κάποιες φορές, πεινούσε πολύ και γενικά δεν άντεχε!», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όταν μου το είχε πει εμένα αυτό, του είπα να κάνει υπομονή γιατί θα φτάσει πολύ ψηλά, ότι είναι πολύ καλός, θα φτάσει στον τελικό και θα βγει πρώτος», είπε κλείνοντας ο Χρανιώτης!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή

Post Top Ad


-->