«Αυτό είναι εξύβριση!» Νέο άγριο ξέσπασμα της μητέρας του Μάριου Πρίαμου κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου! «Με ποιο δικαίωμα;» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/17

«Αυτό είναι εξύβριση!» Νέο άγριο ξέσπασμα της μητέρας του Μάριου Πρίαμου κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου! «Με ποιο δικαίωμα;»


Όλοι θυμόμαστε το απίστευτο ξεκατίνιασμα, μεταξύ του ραδιοφωνικού παραγωγού Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και της μητέρας του Μάριου Πρίαμου, Λίας Ιωαννίδου, στον αέρα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη.

Η μητέρα του παίκτη των Μαχητών, βγήκε τηλεφωνικά και στον Αlpha Κύπρου, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, και έριξε για άλλη μια φορά τα βέλη της προς όλες τις κατευθύνσεις. Διαβάστε παρακάτω…


«Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μας δικαιούται να πει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα, θα δεχτεί την κριτική. Ο συγκεκριμένος κύριος, δεν ξέρω από πού ορμώμενος, εξύβρισε ουσιαστικά την Κύπρο, τους Κύπριους, προσέβαλε και την καταγωγή και τη νοημοσύνη μας, μας χαρακτήρισε με έναν πολύ προσβλητικό τρόπο, για τον κύριο είναι ένα πανηγύρι. Δηλαδή ο κύριος πιστεύει ότι ο Μάριος είναι μεχρι εκεί, λόγω του ότι είναι Κύπριος.

Απαξίωσε και προσέβαλε και τους άλλους παίκτες με τρόπο απαράδεκτο. Τον Αναγνωστόπουλο ότι δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά, τον Χρανιώτη ότι παίζει συνέχεια θέατρο, σαν να είναι στην Επίδαυρο, λες και είναι ο Μπαμπινιώτης. Ποιος του δίνει το δικαίωμα να κριτικάρει ανθρώπους που ο καθένας έχει αφήσει πίσω την οικογένειά του και έχει πάει εκεί με συγκεκριμένο στόχο; Δικαιούται να υπερασπιστεί τον παίκτη του, χωρίς να υποβαθμίζει τους υπόλοιπους. Αυτό είναι εξύβριση! Έπιασε στο στόμα του και την Κύπρο, λες και δεν έχουμε εμείς ελληνική καταγωγή, λες και δεν μιλάμε ελληνικά, απαράδεκτο! Φαίνεται, βλέπει άλλο Survivor!» ξέσπασε η κ. Ιωαννίδου και συνέχισε:

«Eίπε και το ότι δεν βγάζει ανθρώπινο πρόσωπο. Η αγάπη που του βγάζουν οι συμπαίκτες του είναι απίσυτευτη. Όλες οι κοπέλες του μου τηλεφώνησαν και μου είπαν τα καλύτερα για τον Μάριο! Κάποιος που δεν έχει κάνει ούτε 100 μέτρα στη ζωή του, δεν μπορεί να εκτιμήσει την προσπάθεια, και να το δει κατά αυτόν τον τρόπο! Θα αμφισβητήσει ο συγκεκριμένος κύριος την ελληνικότητα του Μάριου; Μας έβγαλε επαρχιώτες, υποτίμησε τη νοημοσύνη και το γούστο μας, με ποιο δικαίωμα;» είπε η μητέρα του παίκτη των Μαχητών. Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->