Γάμος Δούκισσας Νομικού: Το περιστατικό που στενοχώρησε τη νύφη και το λαμπερό beach party! Όλο το παρασκήνιο! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/17

Γάμος Δούκισσας Νομικού: Το περιστατικό που στενοχώρησε τη νύφη και το λαμπερό beach party! Όλο το παρασκήνιο!


Ο λαμπερός γάμος της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα γεγονότα του καλοκαιριού, που μόλις ξεκίνησε. Τα «Αποκαλυπτικά» βρίσκονται στη Μύκονο για να καλύψουν το χαρμόσυνο γεγονός και αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες!

Ο ανταποκριτής της εκπομπής Γιώργος Μπέζας βρίσκεται στην παραλία όπου θα διεξαχθεί το beach party του ζεύγους σήμερα το μεσημέρι. Η Δούκισσα εμφανίστηκε με μπλούζα τυπωμένη με τα πρόωπα εκείνης και του συζύγου της επάνω της. Ο απεσταλμένος της εκπομπής δεν δίστασε να «καρφώσει» το περιστατικό, που συννέφιασε τη διάθεση της λαμπερής νυφούλας.


«Οι φίλοι της νύφης είναι αυτό που λέμε «θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει». Αυτοί που πρόδωσαν τα σχέδια της οικογένειας, που δεν ήθελαν να δοθούν καθόλου φωτογραφίες. Εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία της οικογένειας. Βλέπε ΑΘηνά Οικονομάκου, βλέπε Ελίνα Καντζά. Αυτό χάλασε λίγο τη διάθεση τόσο της Δούκισσας, όσο και της οικογένειας, γιατί δεν ήθελαν σε αυτλές τις εποχές να φαίνονται εικόνες χλιδής. Η Δούκισσα είναι συγκρατημένη, γιατί είχε λίγο αγχωθεί. Χαλάρωσε όταν την αγκάλιασε η πεθερά της» αποκάλυψε, ενώ σχολιάστηκε και το ότι ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με τον πατριό του, Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο δημοσιογράφος επίσης σχολίασε το ότι οι ρεπόρτερ ήταν λίγο παρακατιανοί στο γάμο, και ότι δεν τους έβγαλαν ούτε ένα ποτήρι νερό, εκφράζοντας έτσι το παράπονό του. Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να καρφώσει κάποιες εκ των προαναφερθεισών κυριών, οι οποίες «έκαψαν» τον γάμο, παλά για να κερδίσουν μερικούς followers παραπάνω στο Instagram. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->