Έσκασε χθές. Η αστυνομία ψάχνει τον ρασοφόρο σάτυρο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/6/17

Έσκασε χθές. Η αστυνομία ψάχνει τον ρασοφόρο σάτυρο


Το θέμα που αναδείξαμε χθές είχε πολλές αντιδράσεις. Κάποιοι το θεώρησαν «μαϊμου» όπως συνήθως γίνεται… Το έχουμε συνηθίσει. Δεν ασχολούμαστε με καμμένα μυαλά που επαναστατούν μέσα απο το πληκτρολόγιό τους. Ασχολούμαστε με την πραγματικότητα. Και ποια είναι αυτή; Πώς τη Τρίτη το μεσημέρι η 18χρονη Π.Φ. κατήγγειλε το περιστατικό, στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας.

Γνωρίζετε πολύ καλά πώς εξαιτάις της Βόρειας καταγωγής μου έχω την δυνατότητα να ενημερώνομαι καλά για όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μου Πόλη. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ των συναδέλφων… Νίκης Αξιώτης και Μαρίας Σαμολαδά η αστυνομία τις τελευταίες ώρες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.


Παράλληλα ο κύριος Κώστας Θεοδωρίδης, πατέρας θύματος μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και στον Στέφανο Διαμαντόπουλο καταγγέλλοντας ότι και η δική του 18χρονη κόρη είχε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον ίδιο ρασοφόρο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews, o ρασοφόρος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την αστυνομία. Συστήνεται με το όνομα «Καλόγερος Τέλης» και φαίνεται ότι προσεγγίζει με τον ίδιο τρόπο νεαρά κορίτσια εντός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Η 18χρονη κόρη του κ. Θεοδωρίδη δηλώνει ότι τρεις φίλες της τον αναγνώρισαν στη δημοσιοποίηση της 18χρονης Π.Φ. και μόλις της έστειλαν τη φωτογραφία της ανάρτησης τον αναγνώρισε και η ίδια. «Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνει μια κοπέλα εκείνη τη στιγμή είναι να φωνάξει και να απευθυνθεί στον οδηγό, ο οποίος να μην τον αφήσει να φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», τονίζει.


Πηγή: Nassos Blog

Post Top Ad


-->