Η ανακοίνωση του Alpha Κύπρου για τον Λούη Πατσαλίδη - Τι συνέβει; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/6/17

Η ανακοίνωση του Alpha Κύπρου για τον Λούη Πατσαλίδη - Τι συνέβει;


ALPHA Κύπρου, με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Λούη Πατσαλίδη.

Πριν από μερικές μέρες ο δημοφιλής stand-up comedian βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ALPHA Κύπρου όπου υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλες δύο τηλεοπτικές σεζόν.


Ο Λούης Πατσαλίδης συνεχίζει με την παρουσίαση του “The Λούης Night Show” το οποίο θα προβάλλεται και την επόμενη σεζόν σε εβδομαδιαία βάση. Παρά την τεράστια επιτυχία της εκπομπής στα ποσοστά τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο του πληθυσμού, όσο και στα Δυναμικά Κοινά, οι συντελεστές της παραγωγής θα ενισχύσουν την εκπομπή με νέες ενότητες αλλά και παιχνίδια.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε:

«Η συνεργασία μου με τον ALPHA Κύπρου αυτή τη σεζόν ήταν ομολογουμένως εξαιρετική. Μαζί θέσαμε τον πήχη ψηλά, μαζί δημιουργήσαμε μια ψυχαγωγική εκπομπή με σκοπό να προσφέρουμε γέλιο και όμορφες στιγμές στον Κύπριο τηλεθεατή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ALPHA για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, την ομάδα παραγωγής της εκπομπής που εργάστηκε ακούραστα έτσι ώστε να πετύχουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα σε περιεχόμενο αλλά και εικόνα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κύπριους τηλεθεατές που αγκάλιασαν την εκπομπή και έμειναν σταθερά μαζί μας στο εβδομαδιαίο ραντεβού του “The Λουής Night Show”».


Alphanews.live
Post Top Ad


-->