Κορίτσια κρατηθείτε! Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό του Γιώργου Αγγελόπουλου! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/6/17

Κορίτσια κρατηθείτε! Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό του Γιώργου Αγγελόπουλου!


Άλλοι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και κάποιοι άλλοι δύσκολα θα πίστευε κανείς πως είναι αδέρφια.

Φαίνεται πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του Survivor δεν μεγάλωσαν… μοναχικά. Τρανή απόδειξη; Τα αδέρφια τους…

Μέσα σε όλες αυτές τις μέρες που μετρά η προβολή επεισοδίων του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγο – πολύ η ζωή των παικτών έχει γίνει γνωστή στα media. Μάθαμε για νυν και πρώην σχέσεις, για φιλίες, για επαγγελματικές ανησυχίες και κάθε λογής λεπτομέρεια. Μέσα σε όλα λοιπόν, στο προσκήνιο ήρθαν και τα αδέρφια αρκετών παικτών από το Survivor! Διαβάστε παρακάτω…


Ορισμένα από αυτά, μίλησαν δημόσια σε εκπομπές, πήραν θέση για το παιχνίδι και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλα, προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Όλα, όμως, είδαν τις φωτογραφίες τους να αναρτώνται στο Διαδίκτυο και θέματα με το όνομά τους να αναπαράγονται καθημερινά.

Αν θέλαμε να δούμε τον αδερφό κάποιου παίκτη όμως, αυτός θα ήταν ο μικρός αδερφός του Ντάνου, μήπως και διαπιστώσουμε δηλαδή αν η γοητεία που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ασκεί στις γυναίκες είναι κληρονομική.

Μια φωτογραφία του Χάρη Αγγελόπουλου, ανήρτησε ένα τοπικό site της περιοχής και το freegossip.gr τη δημοσίευσε! Εσείς τι λέτε, μοιάζουν; Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό του Ντάνου παρακάτω:
Πηγή


Post Top Ad


-->