Σοκ: Λεηλάτησαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε ξαφνικά την Τετάρτη ΦΩΤΟΣ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/6/17

Σοκ: Λεηλάτησαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε ξαφνικά την Τετάρτη ΦΩΤΟΣ


Οργή και αγανάκτηση, μπορεί να νιώσει κανείς στο άκουσμα της είδησης, ότι ανεγκέφαλοι, λεηλάτησαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την προηγούμενη Τετάρτη 7/6/2017.

Της Χριστιάνας Γαβριήλ

Την καταγγελία, μας μετέφερε, η μητέρα του βρέφους, η οποία όπως δήλωσε στο TVONEnews.com.cy μετέβει χθες στο κοιμητήριο Χρυσελεούσης στο Στρόβολο στις 1:20 το μεσημέρι και προς έκπληξη της, είδε ότι άγνωστοι πέταξαν τα λουλούδια και τα στεφάνια, από τον τάφο του παιδιού της.

Η 25χρονη κοπέλα, έβαλε τα λουλούδια πίσω και τακτοποίησε τον τάφο του παιδιού της.


Στη συνέχεια, μετά από τρεις ώρες, στο κοιμητήριο μετέβει ο αδερφός της, ο οποίος, βρήκε σπασμένο το καντήλι, του παιδιού. Όπως μας ανέφερε η μητέρα, οι άγνωστοι, δεν δίστασαν να πετάξουν εκτός των άλλων και τον σταυρό από τον τάφο του παιδιού. Η οικογένεια, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία όπως τους ανέφερε, κάνει λόγο για κακόβουλη ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν υπήρξαν ζημιές σε άλλο τάφο στο κοιμητήριο, ενώ όπως μας τόνισε η μητέρα, προέβη σε καταγγελία, και στην εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας της. «Δεν έχουμε με κανένα διαφορές, είναι κρίμα να πειράζουν το μωρό μου. Θέλω να το αφήσουν να αναπαυτεί η ψυχούλα του», μας ανέφερε φανερά συντετριμμένη η άτυχη μητέρα.


Post Top Ad


-->