Σοκ: Λεηλάτησαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε ξαφνικά την Τετάρτη ΦΩΤΟΣ


Οργή και αγανάκτηση, μπορεί να νιώσει κανείς στο άκουσμα της είδησης, ότι ανεγκέφαλοι, λεηλάτησαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την προηγούμενη Τετάρτη 7/6/2017.

Της Χριστιάνας Γαβριήλ

Την καταγγελία, μας μετέφερε, η μητέρα του βρέφους, η οποία όπως δήλωσε στο TVONEnews.com.cy μετέβει χθες στο κοιμητήριο Χρυσελεούσης στο Στρόβολο στις 1:20 το μεσημέρι και προς έκπληξη της, είδε ότι άγνωστοι πέταξαν τα λουλούδια και τα στεφάνια, από τον τάφο του παιδιού της.

Η 25χρονη κοπέλα, έβαλε τα λουλούδια πίσω και τακτοποίησε τον τάφο του παιδιού της.


Στη συνέχεια, μετά από τρεις ώρες, στο κοιμητήριο μετέβει ο αδερφός της, ο οποίος, βρήκε σπασμένο το καντήλι, του παιδιού. Όπως μας ανέφερε η μητέρα, οι άγνωστοι, δεν δίστασαν να πετάξουν εκτός των άλλων και τον σταυρό από τον τάφο του παιδιού. Η οικογένεια, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία όπως τους ανέφερε, κάνει λόγο για κακόβουλη ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν υπήρξαν ζημιές σε άλλο τάφο στο κοιμητήριο, ενώ όπως μας τόνισε η μητέρα, προέβη σε καταγγελία, και στην εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας της. «Δεν έχουμε με κανένα διαφορές, είναι κρίμα να πειράζουν το μωρό μου. Θέλω να το αφήσουν να αναπαυτεί η ψυχούλα του», μας ανέφερε φανερά συντετριμμένη η άτυχη μητέρα.


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment