Η καταγγελία της νονάς του Μάριου για το λάθος της παραγωγής στην 24ωρη ψηφοφορία! Τι συνέβη; (Βίντεο)


Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε η νονά και θεία του Μάριου Πρίαμου στην εκπομπή Όλα Καλά και μίλησε χωρίς ενδυασμούς κατακεραυνώνοντας την παραγωγή του Survivor για το λάθος που συνέβη στην 24ωρη ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, η νονά του κύπριου παίκτη αρχικά δήλωσε, εμφανώς εκνευρισμένη, πως «Δεν αναφέρεται ότι ο Μάριος δεν είναι μόνο Κύπριος. Προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός. Ώστε να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες κάποιον Έλληνα παίκτη γιατί ο Κύπριος είναι ο ξένος. Ντροπή και κρίμα να τους θεωρούμε ξένους». διαβάστε παρακάτω…


Στη συνέχεια είδαμε την ιδιαίτερη καταγγελία της, που αφορούσε την 24ωρη ψηφοφορία για τον πιο δημοφιλή παίκτη του show.

«Υπήρξε και ένα μπέρδεμα γιατί το κανάλι που έχει τα δικαιωματα και προβάλλει το Survivor την Κύπρο, έδειξε μόνο το βράδυ τα νούμερα της ψηφοφορίας. Την άλλη μέρα δεν το έδειξε καθόλου. Κάποιοι δεν έβλεπαν τηλεόραση στη μία το βράδυ για να ξέρουν πού να ψηφίσουν!»


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment