Το μήνυμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στους παίκτες του Survivor λίγο πριν την ελληνοτουρκική μάχη: «Θα ήθελα πολύ να…»


Η μπουλντόζα του Survivor βρίσκεται στην Αθήνα!

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της προ Survivor καθημερινότητάς της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθημερινά ενημερώνει τους followers της για διάφορες φάσεις και στιγμές που περνά στην ζωή της! Αυτή τη φορά όμως μας ξάφνιασε με μια ανάρτησή της, λίγο πριν το ελληνοτουρκικό επεισόδιο του Survivor κι ένα μήνυμα προς τους πρώην συμπαίκτες της. διαβάστε παρακάτω…
Παρά το όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι και παρά την τόσο άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της από ότι φαίνεται είναι μια σωστή κυρία και τέρμα υπεράνω!

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την παρουσία της ίδιας στο παιχνίδι επιβίωσης και σχολίασε: «Καλή επιτυχία απόψε στους παίχτες που θα αγωνιστούν για την Ελλάδα στο Survivor .Δε σας κρύβω ότι θα θέλα πολύ να αγωνιστώ απόψε για την Ελλάδα …αλλά θα στείλω όλη την θετική μου ενέργεια να πάνε όλα δεξιά».

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment