Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Η πρώτη φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα μετά το Survivor: «Δεν θα μπορούσα να…»


Η Ελισάβετ Αινατζιόγλου ήταν η τελευταία παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που αποχώρησε από το νησί.

Όπως σας ενημερώσαμε κι εχθές εμείς εδώ στο Youweekly.gr η μαχήτρια έφτασε στην Ελλάδα νωρίς το μεσημέρι και έτρεξε κατευθείαν στο σπίτι της να αγκαλιάσει τους δικούς της ανθρώπους που τόσο καιρό είχε να δει.

Μπορεί να την έσκασε από τους δημοσιογράφος, φεύγοντας από το αεροδρόμιο χωρίς κανείς να την πάρει χαμπάρι αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε δυο μαγευτικές φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο με συντροφιά τους ένα μήνυμα-κατάθεση ψυχής. διαβάστε παρακάτω…Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω την μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ!
Σας Ευχαριστώ και τους 53χιλ νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας ,όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά τν αποχώρηση μου!
P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα 😃! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά ❤️
#gm #love #my #new #friends
#thankyou #again_and_again #survivor2017 #power #survivorgirl #ainatzoglakia #forever


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment