Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς "Οι Συμμαθητές" είχε δασκάλα pole dancing την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/5/17

Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς "Οι Συμμαθητές" είχε δασκάλα pole dancing την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;


Μεγάλες αποκαλύψεις για το παρελθόν της παίκτριας του Survivor. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ εκτός από τη δημοσιογραφία, έχει μεγάλη αγάπη το pole dancing. Εκτός από διδασκαλία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει και σειρά ρούχων για το συγκεκριμένο άθλημα.

Σήμερα λοιπόν μέσα από το Πρω1νό, μία πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε για τη… δασκάλα της Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Συγκεκριμένα  η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με αφορμή τα τελευταία γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Οι Συμμαθητές».Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για την παίκτρια των Διάσημων και απάντησε: «Η δασκάλα μου είναι. Μιλήσαμε … με ενημέρωσε πριν φύγει… Προσπάθησα να την αποτρέψω γιατί ξέρω πόσο καλό και πόσο ευαίσθητο παιδί είναι».

Μάλιστα φρόντισε να αναφερθεί και στον χαρακτήρα της Ευρυδίκης, όπως την ξέρει η ίδια. «Είναι λάθος όλο αυτό, γιατί δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα όλο αυτό. Όλα είναι μέσα από την ματιά ενός ανθρώπου που κάνει μοντάζ. Ανά πάσα στιγμή ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος μπορεί να γίνει σχεδόν μισητός», επεσήμανε και συμπλήρωσε συγκεκριμένα: «Εγώ ξέρω τις αντιδράσεις της Ευρυδίκης και δεν αντιστοιχούν σε αυτό που της βγάζουν. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο.

Post Top Ad


-->