«Ο γιατρός μου είπε ή έρχεσαι ή πεθαίνεις…» Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλειος Κωστέτσος μπροστά στις κάμερες για την επέμβαση που έκανε!» Ζήτησα αίμα από φίλους και δεν μου έδωσαν!» (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/5/17

«Ο γιατρός μου είπε ή έρχεσαι ή πεθαίνεις…» Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλειος Κωστέτσος μπροστά στις κάμερες για την επέμβαση που έκανε!» Ζήτησα αίμα από φίλους και δεν μου έδωσαν!» (βίντεο)


Ο Βασίλειος Κωστέτσος πήρε χτες εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την εγχείριση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά και την πικρία του για όσους δεν στάθηκαν στο πλευρό του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του.


«Ευχαριστώ που με περιμένατε μέσα στη βροχή!» είπε, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Ελπίζω να συνεχίσει να πάει καλά, εντάξει, έχω πάθει σοκ, το ήξερα εδώ και 9 μήνες, ήταν η 3η φορά που θα το ακύρωνα, και με παίρνει ο γιατρός και μου λέει ή έρχεσαι ή πεθαίνεις, και έτσι ήρθα. Δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου, έκανα πράγματα και φοβόμουνα μήπως μείνω! διαβάστε παρακάτω…


Και μόνο η ιδέα ότι θα έβγαινε η καρδιά μου έξω, σε μηχανική υποστήριξη, με τρέλαινε.Το θεωρώ άγγιγμα Θεού αυτό που μου συνέβη, μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. ‘Εγινε τεράστιο ξεκαθάρισμα. Υπήρξαν φίλοι που τους ζήτησα αίμα και δεν ήρθαν να δώσουν, και έδωσε ένας ταξιτζής!»

Το Happy Day ευχήθηκε από καρδιάς περαστικά στον πασίγνωστο σχεδιαστή. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή


Post Top Ad


-->