Η Αννίτα Πάνια αποχαιρέτησε τον Σωκράτη Πετρίδη που έφυγε από τη ζωή: «Με κράζεις με θαυμάζεις»


Ο θάνατος του Σωκράτη Πετρίδη προκάλεσε απίστευτη αίσθηση σε όλο τον κόσμο. Ο πρωταθλητής bodybuilding και χειροπάλης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τις διαφημίσεις του Jumbo και το γνωστό του σλόγκαν: «Με κράζεις; Με θαυμάζεις».

Ο Σωκράτης ” έχασε την μάχη με το θάνατο μετά από νοσηλεία στην εντατική έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.
. Η πρώτη επαφή του με το τηλεοπτικό κοινό, που έκανε γνωστή τη φράση του είχε γίνει στο Αννίτα SOS στον Alpha. Σήμερα λοιπόν η Αννίτα Πάνια μίλησε για την τραγική είδηση στην εκπομπή της Αννίτα GR, λέγοντας το δικό της αντίο.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Σωκράτης είχε αναδειχθεί μέσα από την εκπομπή μας. Είχε έρθει αυτό το πλάσμα στην εκπομπή, μας είχε δώσει τη δική του φιλοσοφία ζωής που είχε ένα ρητό: Με κράζεις; Με θαυμάζεις! Έφυγε από τη ζωή πολύ νέος. Ήταν ένα νέο παιδί, όλο κέφι για τη ζωή. Να ευχηθούμε στην οικογένεια συλλυπητήρια, να έχει καλό ταξίδι ο Σωκράτης. Σου αφήνει ένα απόφθεγμα, που εκφράζει πολλούς. Είναι μία φιλοσοφία ιδιαίτερη, αλλά ουσιαστική. Με κράζεις; Με θαυμάζεις! Καλό ταξίδι».

Δείτε το βίντεό από την εκπομπή της.

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment