Η Αννίτα Πάνια αποχαιρέτησε τον Σωκράτη Πετρίδη που έφυγε από τη ζωή: «Με κράζεις με θαυμάζεις» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/5/17

Η Αννίτα Πάνια αποχαιρέτησε τον Σωκράτη Πετρίδη που έφυγε από τη ζωή: «Με κράζεις με θαυμάζεις»


Ο θάνατος του Σωκράτη Πετρίδη προκάλεσε απίστευτη αίσθηση σε όλο τον κόσμο. Ο πρωταθλητής bodybuilding και χειροπάλης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τις διαφημίσεις του Jumbo και το γνωστό του σλόγκαν: «Με κράζεις; Με θαυμάζεις».

Ο Σωκράτης ” έχασε την μάχη με το θάνατο μετά από νοσηλεία στην εντατική έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.
. Η πρώτη επαφή του με το τηλεοπτικό κοινό, που έκανε γνωστή τη φράση του είχε γίνει στο Αννίτα SOS στον Alpha. Σήμερα λοιπόν η Αννίτα Πάνια μίλησε για την τραγική είδηση στην εκπομπή της Αννίτα GR, λέγοντας το δικό της αντίο.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Σωκράτης είχε αναδειχθεί μέσα από την εκπομπή μας. Είχε έρθει αυτό το πλάσμα στην εκπομπή, μας είχε δώσει τη δική του φιλοσοφία ζωής που είχε ένα ρητό: Με κράζεις; Με θαυμάζεις! Έφυγε από τη ζωή πολύ νέος. Ήταν ένα νέο παιδί, όλο κέφι για τη ζωή. Να ευχηθούμε στην οικογένεια συλλυπητήρια, να έχει καλό ταξίδι ο Σωκράτης. Σου αφήνει ένα απόφθεγμα, που εκφράζει πολλούς. Είναι μία φιλοσοφία ιδιαίτερη, αλλά ουσιαστική. Με κράζεις; Με θαυμάζεις! Καλό ταξίδι».

Δείτε το βίντεό από την εκπομπή της.

Post Top Ad


-->