Η Μαίρη Σκόρδου μιλά για τη σχέση της με τον Πρόδρομο στο... θρυλικό Big Brother! (BINTEO)


H σέξι ξανθιά παίκτρια του πρώτου ελληνικου ριάλιτι, «Big Brother» που προβλήθηκε το 2001, ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση η  Mαίρη Σκόρδου  μίλησε για τις ημέρες που έζησε μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και για το φλερτ της με τον Πρόδρομο.«Δεν το είχαμε στο μυαλό μας ότι μας παρακολουθούν όλη την ώρα, ήμασταν ανυποψίαστοι για ό,τι συνέβαινε. Είχαμε το live και εγώ νόμιζα ότι τότε μας βλέπει ο κόσμος και πήγαινα να βαφτώ και να βάλω το τζινάκι μου. Δεν το είχα στο μυαλό μου ότι μας παρακολουθούν, ήξερα ότι καταγράφουν υλικό, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα 24 ώρες το 24ωρο» ανέφερε η Μαίρη Σκόρδου.

Όσο για το αν υπήρχαν φλερτ μέσα στο σπίτι είπε: «Το δικό μου φλερτ ήταν με τον Πρόδρομο, αλλά δεν δημιουργήσαμε σχέση. Δεν γινόταν να κάνουμε σχέση, γιατί δεν μ’ αρέσει να πάρω τον άνδρα κάποιας κοπέλας».

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment